на головну
ЗА ДОБРЕ ВІДНОШЕННЯ - УДАР МОЛОТКОМ

15.12.2003 року

До чергової частини Переяслав-Хмельницького МРВ надійшло повідомлення з Центральної районної поліклініки про те, що до них із забиттям голови доставлено 81-річну місцеву жительку.
Як з`ясували правоохоронці жінка постраждала від рук свого сусіда, котрий наймав квартиру в тому ж самому 5-поверховому будинку, де мешкала пенсіонерка. 40-річний Олег частенько заходив до бабусі позичити хліба чи інших продуктів, на що старенька ніколи йому не відмовляла. Та того вечора все було не так як завжди. Зайшовши до квартири Олег вдарив стареньку молотком по голові, який приготував заздалегідь, а коли та впала на підлогу почав її душити і вимагати 200 гривень. Сили у борців були зовсім не рівні, тож коли бабця прошепотіла йому, що зараз віддасть гроші він її відпустив. Отямившись потерпіла побачила, що двері в її квартирі відчинені, стікаючи кров`ю вибігла з квартири і почала кричати. Почувши несамовитий крик пенсіонерки двері відчинила її сусідка. Зловмисник не чекаючи повороту подій втік з квартири. На разі вживаються заходи по його затриманню.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області






ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ОХОРОНИ НА ВАРТІ ЗАВЖДИ

15.12.2003 року

Близько 3-ї години ночі на пульт централізованої охорони ВДСО при Білоцерківському райвідділі внутрішніх справ надійшов сигнал "Тривога" з охороняємого магазину, на бульварі Перемоги.
За 3 хвилини група затримання була вже на місці. Крадії навіть не сподівались, що міліціонери прибудуть так швидко і тому не поспішаючи знімали кондиціонер. Правоохоронці блокували магазин і наказали двом чоловікам, що були всередині залишитись на місці. Від несподіванки чоловіки оторопіли і залишились стояти біля кондиціонера, який намагались викрасти. Затриманими виявились двоє місцевих жителів в подальшому долю яких вирішить суд.
А по бульварі Леванськогоспівробітники служби охорони затримали теж місцевого жителя, який намагався "похазяйнувати" в магазині. Та чоловік певно не розрахува свої сили і на діло пішов під доброю "мухою". Правоохоронці швидко затримали п`яного водія який вибиваючи віконне скло сильно порізав руку. Затриманому надали необхідну медичну допомогу і доставили до Білоцерківського райвідділу міліції для з`ясування всіх обставин кривавої крадіжки.

Інна Ільченко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera