на головну
ЧОЛОВІК ЖІНКУ ЛЮБИВ, ЧОЛОВІК ЖІНКУ І ВБИВ

30.12.2003 року

Останнім часом у сім'ї К. із міста Сквирка не все складувалося добре. А почалися негаразди з того, що сорокарічна Марія втратила роботу, через декілька місяці під скорочення штатів попав і Анатолій, чоловік. Залишившись без роботи, і звичайно без заробітної плати сім'я занепала духом, і не витримавши такого випробування - почала шукати щастя на дні чарки. Ну а де п'янка, там і сварка. Не раз батькам дорослі діти робили зауваження і умовляли їх зупинитися і зайнятися якоюсь справою. Та подружжя лише відмахувалося від їх настанов і продовжувало "топити" своє горе в горілці, а вже коли були під "мухою", розпочинали сваритися і з'ясовувати, хто ж винен у їхній біді. Того дня знову не обійшлося без пляшки, коли було все випито, спалахнула лайка, під час якої Анатолій накинувся на свою половину з кулаками. Порив гніву минув швидко, однак жінка чомусь лишалася лежати на підлозі, і не реагували на запрошення випити мирову.
Протверезівши, Анатолій шкодував за тим, що підняв руку на свою вірну подругу, однак було надто пізно.
За висновком судмедекспертизи Марія померла в результаті черепно-мозкової травми та крововиливу в мозок.






АВТОМОБІЛЬ - ЦЕ НЕ РОЗКІШ...

30.12.2003 року

Важко знайти чоловіка, який не хоче мати своє авто. От тільки одні це роблять законно - заощаджують роками гроші і купують, а інші намагаються придбати машину, але при цьому не витрачати на неї свої гроші - просто викрасти чужу.
Здійснити свою "голубу мрію", щоправда незаконним шляхом, вирішили молодики з села Калинівка Васильківського району. В ніч на 27 грудня вони викрали автомобіль "ЛУАЗ-969", який Олексій, житель міста Жмеринка Вінницької області, залишив без догляду на вулиці Ігорєва вище згаданого села.
Правоохоронці встановили, що злочин вчинили місцеві жителі, 23-літній Ігор та 17-літній Юрій, учень середньої школи.
Автомобіль, який повернуто власнику, був виявлений в лісі поблизу вказаного села, де юнаки його сховали до "кращих" часів.
Того ж дня, в селі Горенка Києво-Святошинського, двоє 20-літніх молодиків так завзято прикладалися до пляшки, що їх потягнуло на "подвиг", і вони побили третього свого компаньйона - 30-літнього Леоніда, жителя села Мощун. Та цього молодикам виявилося замало, і вони вирішили прихопити ще й його автомобіль "Пежо". Машину, яку хлопці кинуло на околиці села, після того, як виїздили весь бензин, повернуто щасливому власнику.
Біля півночі на дорозі поблизу міста Славутич правоохоронці затримали автомобіль "Гранд-Черокі", водій якого викликав підозру. Підозри міліції виявилися не безпідставні, як з'ясувалося, дане авто 22-літній Віктор, місцевий житель, викрав у 34-літньої Марини, яка залишила його без нагляду в Київському кварталі.
Тільки за добу було викрадено 6 автомобілів, 4 із них уже повернуто щасливим власникам.

ГАЛИНА ПРИСЯЖНА
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera