на головну
Зброя в "Мерседесі"

26.01.2004 року

В результаті реалізації інформації співробітниками карного розшуку в місті Васильків на вулиці Луначарського затримано автомобіль "Мерседес-190" під керуванням жителя міста Києва 27-літнього Антона. В салоні автомобіля виявлено та вилучено пістолет ІЖ78-76, калібру 7,62 мм. з глушником, 4 патрони калібру 5,45 мм., а також пістолет "Шмайсер" для стрільби гумовими кулями калібру 9 мм та 5 набоїв до нього. Затриманий Антон утримується в ізоляторі тимчасового утримання. Ведеться слідство з якою цілю молодик завітав до міста, і для чого тримав в автомобілі такий арсенал зброї.




Що робити коли не вистачає зарплатні?

По оперативним матеріалах співробітників відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю Сквирського відділу міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України відносно посадових осіб одного із товариств з обмеженою відповідальністю. Сі віддані служителі свого господарства зловживаючи службовим становищем незаконно перерахували по фіктивним накладним в адресу іншого товариства кредитні кошти в сумі 98 тисяч гривен. Ведеться робота по встановленню винних осіб та відшкодуванню завданих збитків.
Також порушено справу за ознаками злочину згідно ст. 364 ч. 2 співробітниками Бориспільського МРВ відносно Д., директора одного з товариств. Зловживаючи своїм посадовим становищем Ольга Петрівна без дозволу податкових органів реалізувала майно свого господарства, що перебувало в податковій заставі, на суму майже 107 тисяч гривен. Ведеться робота по відшкодуванню завданих збитків.




Давай запалим, друже дорогий

В кишенях непрацюючого 39-літнього Олександра та раніше судимого 29-літнього Віктора і до Різдвяних свят не дуже що водилося, а після них і зовсім вітер свистів. Та приятелі не дуже занепали духом, вони вирішили покращити свій матеріальний стан за рахунок держави. Для здійснення своїх намірів чоловіки обрали їдальню райспоживтовариства, та ще й запросили на "діло" свого товариша по нещастю, також раніше судимого, Валентина, з села Нова Олександрівна. Коли населення селища Згурівка уже мирно відпочивало після трудового дня, завзята трійця підкралася до їдальні, охорона та сигналізація в якій відсутня, без перешкод зламали грати на вікні, і розбивши скло проникли до залу. Нишпорячи по всіх закутках крадій шукали гроші, на які так розраховували, однак з цим їм не поталанило, в касі їдальні не знайшлося навіть копійки. Розраду знайшли в іншому - горілці і тютюнових виробах, які вмить почали розпихати по кишенях одягу. Загалом нероби прихопили товару на 550 гривен, однак спожити все крадене не встигли, правоохоронці вилучили залишки поцупленого, а любителів легкої здобичі затримали.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera