на головну

Продавцы отдавали покупателям не только товар, но и дневную выручку

09.03.2004р.

Ради обогащения люди прибегают к различным способам мошенничества. Но самое страшное когда жертва под влиянием каких-то неизвестных сил отдает свое имущество добровольно.
Милиции Вышгородского района Киевской области понадобилось вводить специальный план по перехвату автомобиля с преступниками и перекрывать автомагистраль трейлером, дабы остановить мчавшуюся иномарку. Слава богу обошлось без стрельбы. Как выяснилось ранее судимый водитель такси и двое пасажиров (мужчина и женщина) цыганской национальности ездили от одного магазина к другому покупая при этом товара на сумму около ста гривен. Когда же приходила очередь рассчитываться то продавцы сами доставали дневную выручку из кассы и отдавали покупателям. Взяв так называемую сдачу, покупательницы бысто садились в авто стоящее возле входа и были таковы.
Когда правоохранители задержали такси в салоне автомобиля было обнаружено множество мелких промтоваров. Есть основания подозревать, что это только один из дней выезда за "покупками" этих людей по Киевской области а их может быть гораздо больше.
Милиция обращается ко всем читателям, кто пострадал от этих "покупателей" обращаться по телефону: код 8-296- 22065, 54341 или 02. Анонимность гарантируем



ЦОС ГУ МВД Украины
в Киевской области




Розібрались по-сімейному

09.03.2004р.

46-річна Тетяна К. доволі довго терпіла знущання з боку свого співмешканця, 55-річного Анатолія С., який полюбляв випити, а отримавши такий допінг, зганяти на ній накоплені за весь день на роботі негативні емоції. Цей сюжет для українських жінок, нажаль, не новий. Але, не бажаючи і надалі залишатись подібним депресантом, жінка пожалілася на сімейні устої, що склалися в її домі, своєму племіннику 37-річному Олександру М. і попросила його про допомогу: мовляв, поговори з ним як мужчина з мужчиною, скажи, що за тітку є кому заступитися.
Олександр, взявши у помічники свого 34-річного приятеля Сергія М., під вечір на одній з тихих вулиць міста Біла Церква зустрів Анатолія, який саме повертався з роботи і не можна сказати, що був при цьому у тверезому стані. Але й племінник з приятелем також були дещо під мухою, тому розмова відразу ж прийняла крутий поворот: з перших же слів трійця перейшла на крик, а невдовзі і взагалі виникла бійка. Перемогла молодість, а літній чоловік залишився лежати на вулиці у непритомному стані з, як пізніше виявилося в лікарні, закритою черепно-мозковою травмою.
На сьогодні відомо лише одне - Тетяна зовсім не очікувала на такий результат від спроби врегулювати сімейні відносини, адже і чоловіка шкода, і за племінника вона тепер має хвилюватися - потерпілому були завдані доволі тяжкі тілесні ушкодження, за що по Кримінальному кодексу передбачається кримінальна відповідальність.

Довіряй, але перевіряй

Перелом кісток носа, забиття обличчя та тіла - результат відсутності елементарної пильності 41-річного Афанасія М., жителя одного з селищ Бородянського району. Відкривши на дзвінок двері о шостій годині ранку ледь знайомому 24-річному Олексію Ч., він, зрозуміло, не очікував, що молодик і його друг прийшли до нього з нечесними намірами. Останні сильно побили занадто довірливого господаря, відібрали нехитрі ювелірні вироби та 220 гривень. На щастя, вже через годину потерпілий був у лікарні і, після надання необхідної йому медичної допомоги, зміг розповісти правоохоронцям про скоєний злочин, в той же день обидва зловмисники були затримані.

Інна Ільченко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera