на головну

ПОДІЇ 21 БЕРЕЗНЯ

Протягом доби скоєно 72 злочинів, з них розкрито 45. Серед них 2 грабежі, 2 випадки хуліганства ( розкрито 2), скоєно 39 крадіжок (16 розкрито ), 3 злочини, пов'язаних з наркотиками (3 розкрито), 13 економічних злочинів (розкрито 13). Навмисних вбивств, згвалтувань, тяжких тілесних ушкоджень, розбоїв, заволодіння авто-мото транспортом не зафіксовано. Сталося 7 ДТП, в яких 8 травмовано, 1 загиблий. Відбулося 4 пожежі, в яких ніхто не постраждав.




В РЕЗУЛЬТАТІ ДТП ЗАГИНУВ 12-РІЧНИЙ ХЛОПЧИК

21 березня по-близу села Пологи Васильківського району сталося жахливе ДТП в результаті якого 12-річний хлопчик загинув на місці, а його батько та дворічний брат отримали травми.

Трагедія розігралась близько півночі коли вся родина поверталася з гостей на велосипедах. Мати рухалася попереду, а 34-річний батько їхав позаду з двома синами. В цей час повертався з гулянки на автомобілі "Москвич" 21-річний місцевий житель, котрий напевне святкував свою демобілізацію оскільки недавно повернувся з армії. Спиртне та дощова погода зробили свою "чорну" справу і на шаленій швидкості "Москвич" вдарив велосипед. В цій аварії найбільше пощастило дворічному хлопчику якого від удару відкинуло на узбіччя. Його ж братику пощастило менше - від отриманих травм він помер на місці. Медична допомога знадобилась лише батьку. Водій "Москвича" зрозумівши що накоїв лиха вимкнув фари і намагався втекти з місця події. Автомобіль він покинув в сусідньому селі біля ставка, де його і знайшли правоохоронці. Невдовзі його затримано у своїх знайомих, де він переховувався. За висновком медичної експертизи на момент аварії водій був в стані алкогольного сп`яніння, та й коли його затримамували хміль в молодого чоловіка ще не пройшов. Наразі горе-водій знаходиться в міліції, а життя дитині вже не повернути.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera