на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

В селі Микуличі Бородянського району у своєму будинку з синцями на обличчі було виявлено тіло 54-літнього господаря.
За висновком проведеної судмедекспертизи смерть чоловіка настала від закритої черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок.
Слідчо-оперативна група встановила, що вказані ушкодження потерпілому наніс 50-літній Віктор.
Сварка між сусідами виникла на грунті неприязні, і здавалося там, де дорослі чоловіки мали порозумітися і дійти згоди, вони вчинили бійку, яка закінчилися надто трагічно.


Два дні міліція Білоцерківського району провела в пошуках злочинців, які вчинили вбивство 61-літнього Анатолія Гнатовича, тіло якого було виявлено у своєму будинку в селі Мазепинці.
Оперативники встановили, що в той день до будинку пенсіонера завітали Аркадій та Віталій, знайомі з міста. Молоді чоловіки в гості прийшли не з пустими руками, а як годиться - з пляшкою.
Та чи то компанія випила багато, чи гості просто не вміли стримувати свої емоції, та і чи має це вже значення, трапилося те, що трапилося. Від сварки, яка спалахнула в будинку, молодь плавно перейшла до бійки, "навчаючи" господаря правил гостинності та поваги. Коли ж Анатолій Гнатович втратив свідомість, молодчики зрозуміли, що натворили біди, і швиденько накивали п'ятами з місця злочину.
Того ж дня постраждалий помер від розриву печінки, переломів ребер та закритої черепно-мозкової травми.
А затримані зловмисники, яким ледь виповнилося за тридцять, утримуються в ізоляторі тимчасового утримання, тепер у них буде час помислити про вчинене вбивство і своє скалічене життя.


Близько 23 години на пульт Централізованої охорони відділу Державної служби охорони надійшов тривожний сигнал із універмагу. Досвідчений оператор Люба Цукрук терміново передала інформацію групі затримання. За лічені хвилини екіпаж у складі прапорщика міліції Владислава Разманова та старшого сержанта Олександра Дубини прибув на місце.
Міліціонери ззовні обстежили торговий заклад, але нічого підозрілого не виявили. Викликали працівників універмагу і почали всередині шукати причину спрацювання сигналізації. І знайшли. В коробі з-під взуття сховався нічний візитер. Ним виявився 25-річний бориспілець Руслан М. З"ясувалось, що він іще перед закриттям універмагу, вибравши вдалий момент, коли поряд нікого не було, сховався в одному з приміщень. А через деякий час вибрався зі схованки і почав відбирати товар. Узяв із кас двох відділів універмагу 120 гривень, налаштував дві господарські сумки побутовою апаратурою на суму близько п"яти тисяч гривень. Та не поталанило. Потрапив до рук правоохоронців. Тож сімейний бюджет таким способом не поправив і тепер пояснює свій вчинок слідчому.


Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera