на головну

Візит за цигарками закінчився трагічно

До Миронівського райвідділу з районного відділення судово-медичної експертизи надійшли результати причини смерті жителя села Пії Валерія Олександровича 1937 року народження, пенсіонера, труп якого було виявлено у будинку за місцем проживання. Згідно висновку судмедекспертизи його смерть настала від черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок.
У той день і не думав 67-річний чоловік, що візит однієї місцевої жительки буде для нього останнім. Як з`ясували правоохоронці, дідусь перепродував цигарки, щоб хоть якось прожити в наш скрутний час. Після робочого дня він був зовсім не проти випити чарчину. Тож коли до нього завітала знайома на столі швидко зявилась пляшка горілки. Тиху розмову чоловіка і жінки перебив стук у двері. Господар не приділив особливої уваги пізньому візиту, бо до нього за цигарками часто приходять у вечері. Валерій відчинив двері і до будинку зайшли двоє місцевих молодиків, щоб купити цигарок. Та коли вони побачили, що за столом сидить співмешканка одного з "покупців", про цигарки вони забули. Тепер їх більше цікавило пояснення господаря будинку щодо візиту жінки. Відповідь про те, що вона завітала до оселі випити по чарці і побалакати не задовольнила візитерів. Один з молодиків щосили вдарив пенсіонера в бличчя, інший в цей час стояв осторонь і спостерігав за тим, що відбувається. Напевно було цікаво дивитися, як молодий і здоровий розправляється з майже з 70-річним дідом. Коли останній впав на підлогу, ревнивець почав наносити удари ногами. Жінку в цей час як вітром здуло. Коли чоловік припинив опиратись, молодик вирішив, що це буде гарним повчанням не приводити додому чужих жінок. Через кілька днів тіло пенсіонера з багаточисленними ушкодженнями виявили сусіди, котрі занепокоїлись тим, що сусід не виходить з будинку. Правоохоронці за лічені години затримали підозрюваного, відносно нього порушено кримінальну справу.

Випив чарку, випив дві, помутніло в голові

Будучи одруженим втретє, Олег не навчився після вживання оковитої стримувати себе в руках. Та цього разу він так заходився бити свою половину, що остання віддала Богу душу.
Як зясували Сквирські правоохоронці, повернувшись близько першої години ночі додому між ним та дружиною виникла сварка. Напевно не знала нещасна, що після чарки Олег себе не контролює і як було з колишніми дружинами, любив простягати руки. Декілька ударів кремезного чоловіка поставили крапку в житті 33-річної жінки. Труп господарки будинку виявив сусід. В цей час коли дружині ще можна було надати допомогу і викликати швидку, чоловік спокійно спав на дивані. За висновком судово-медичної експертизи смерть жінки настала в результаті черепно-мозкової травми і крововиливу у мозок. Наразі любителя почухати кулаки арештвано, ведеться слідство.

Гроші фальшиві - строки справжні

Близько місяця пятеро молодих жителів Фастова займались виготовленням фальшивих грошей. Виготовляли молодики тільки купюри номіналом в 20 гривень нового зразка. Маючи дорогий струменевий принтер хлопці розвернули роботу в будинку, що належав одному з групи-фальшивомонетників. Збували підробки в основному в магазинах Васильківського, Сквирського та Фастівського районів. З продавцями особливих проблем не виникало, адже нових дватцяток в обігу було не так і багато, то ж яка вона справжня ніхто точно не знав, та й підробки були не найгіршої якості. Працівниками державної служби по боротьбі з економічними злочинами кримінальну пятірку було викрито, наразі встановлюються інші можливі учасники групи, а також можливі місця збуту фальшивок.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera