на головну

Не знав з ким пив

В кінці квітня у центральній міській лікарні міста Біла Церква помер 64- річний чоловік без постійного місця проживання. Його смерть настала від пошкодження і розриву внутрішніх органів.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці зясували що смертельні ушкодження під час розпивання спиртних напоїв йому наніс безробітний місцевий житель. Після затримання у скоєному він зізнався. Наразі зясовуються причини трагедії, по даному факту порушено кримінальну справу.

Затримали на гарячому

На пульт централізованої охорони Броварського відділення ДСО надійшов сигнал "Тривога" з парфюмерного магазину Броварів. Зловмисники вже неодноразово намагались поживитись в вищезгаданому магазині та перешкоджали їм в цьому працівники ДСО. Чергова пульту негайно передала повідомлення групі затримання. За лічені хвилини правоохоронці прибули за вказаною адресою. Професійно грамотні дії міліціонерів дали змогу затримати зловмисника, що намагався викрасти з магазину парфюмерні вироби, як кажуть на гарячому. Затриманим виявився 30-річний ніде не працюючий місцевий житель. По даному факту проводиться перевірка.

Злодійку затримали по "гарячих слідах"

Близько 17 години до Білоцерківського відділу державної служби охорони звернувся місцевий підприємець, який повідомив про скоєння крадіжки шкіряної спідниці з його магазину. Згідно договору магазин охороняється з 19 до 10 години та коли мова йде про злочин служба охорони відповідально виконує свій обовязок. Для зясування обставин до магазину прибула група затримання. Ретельно опитавши працівників магазину було отримано прикмети підозрюваної. Працюючи по "гарячих слідах" недалеко від магазину міліціонери затримали особу дуже схожу на ту що вказали продавці. Професіоналізм міліціонерів не підвів і під час огляду речей у 37-річної місцевої жительки було виявлено ту саму шкіряну спідницю. Затриману було передано слідчо-оперативній групі Білоцерківського міськвідділу для зясування всіх обставин справи.

Удар викруткою виявився смертельним

Наприкінці квітня на узбіччі дороги села Оленівка Фастівського району місцева жителька поспішаючи на роботу виявила труп свого односельця. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група Фастівської міліції. На перший погляд явних ознак насильницької смерті начеб-то не було, лише під оком виднілась кровяна гематома, що могла бути наслідком падіння. Всі сумніви розвіяв результат судово-медичної експертизи. За висновком СМЕ смерть чоловіка настала в результаті колотої рани тонким металевим предметом, як зясувалось пізніше знаряддям вбивства була звичайна викрутка.
Фастівські правоохоронці за лічені години встановили картину того трагічного вечора і затримали підозрюваного, ним виявився місцевий житель 46-річний Павло М. Проживали обоє в одному селі, тож добре знали один одного, хоча відносини між ними були лише сусідськими. В той вечір Іван завітав до оселі Павла, вирішити якесь питання. Як і годиться на столі зявилась пляшка. Близько 22-ї години гість сказав, що треба йти додому. Павло вирішив провести односельця щоб побалакати на свіжому повітрі. Причину конфлікту який виник між чоловіками зясує слідство, та в ході сварки Павло витяг з кишені викрутку і щосили засадив її в око своєму опоненту. Смерть настала практично миттєво. Зрозумівши що чоловік мертвий, зловмисник втік. Тіло пролежало на землі до самого ранку. Затримали винуватця трагедії в його власному будинку, в скоєному він повністю зізнався. Останню крапку в цій справі поставить суд.

Забив співмешканку до смерті

Горілка як відомо до добра не доводить, а якщо нею ще й зловживати то біди не минувати. Жахливе вбивство трапилось нещодавно в Таращанському районі, де 67-річний раніше неодноразово судимий забив свою співмешканку до смерті.
Під одним дахом Віктор і Олена співмешкали близько трьох років, і крім безпробудного пияцтва більше ніяких радощів у них не було. Існували вони за рахунок пенсії, що отримував Віктор, але вся без залишку витрачалась на оковиту. Так було і напередодні трагедії. Отримавши гроші першим ділом "заправились" спиртним.Свято продовжувалось кілька днів. Та напевно Олені не подобалось що коханий після вживання лише спить, то ж дочекавшись поки він засне, Олена погосподарювала в його карманах, витягнувши звідти кілька останніх гривень. Два дні жінка невідомо де розважалась, а коли нарешті повернулась на неї чекала серйозна розмова. Виясняти відношення словами Віктор не любив, то ж відразу перейшов до рішучих дій. Взявши дерев`яну палицю чоловік щосили вдарив кохану, а коли та опинилась на підлозі прдовжив повчання. Через деякий час Олена вже не подавала ознак життя. За висновком СМЕ смерть жінки настала в результаті розриву селезінки та переломів ребер. Два дні тіло пролежало в будинку, аж поки його знайшли сусіди. Віктор в ці дні продовжував вести звичайний спосіб життя, не звертаючи ніякої уваги на покійницю. Наразі по даному факту порушено кримінальну справу ведеться слідство.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera