на головну

"ЛЕТЮЧИЙ" ЗБОЧИНЕЦЬ


В одному із сімейних гуртожитків Обухова, що на Київщині, мало не сталася трагедія. Того дня 10 - річна Іринка вийшла з кімнати, щоб трохи погратись зі своїми іграшками в просторому коридорі. Батьки не переймалися, адже всі сусіди добре одне одного знають. Проте, в обідню пору на поверсі з'явився 21-літній Сергій, який швендяв околицею в пошуках розваг й сновигав куди заманеться. Побачивши маленьку дівчинку, він миттєво підскочив до неї, схопив та, затуливши їй рота, почав зривати одяг з наміром її зґвалтувати. В цей момент, на щастя дівча, до коридору увійшов сусід, котрий, зрозумівши що коється, кинувся на допомогу.
Оцінивши ситуацію, та усвідомивши, що його от-от схоплять, ґвалтівник, який не вирізнявся особливою силою й не бажав вступати в двобій з переслідувачем, побіг по коридору, трапивши на загальний балкон. Не довго думаючи, молодик... чкурнув з п'ятого поверху й утрапив прямісінько на асфальт.
Перелякана мати дівчинки, яка вибігла на гамір та зойки, відразу викликала міліцію. Правоохоронцям, які не примусили на себе довго чекати, залишилось викликати швидку допомогу, адже наслідком стрибка Сергія, були обидві зламані ноги, хоча цей політ міг закінчитися більш печально.
Наразі, любитель гострих почуттів, знаходиться в лікарні тим часом пояснюючи свої дії слідчому.
До речі, це не перший випадок з педофільним нахилом в біографії молодика. Нещодавно той звільнився з місць позбавлення волі, де провів чотири роки за подібну спробу зґвалтування неповнолітньої.

Дмитро Денисов
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera