на головну

Кримінальна хроніка


За минулий тиждень у столичній області вчинено 317 злочинів та подій, із них 158 крадіжок державного, колективного і приватного майна, 9 вбивств, до речі 7 розкриті по гарячих слідах. 11 грабежів, 3 випадки хуліганства, 10 заволодіння транспорту, 18 злочинів у сфері обігу наркотичних речовин, 13 по лінії економічної злочинності.

УДАВКА НА ШИЮ ТАКСИСТА


Прокуратурою Київської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України відносно трьох жителів Чернігівської області, 23-літнього Віктора та 21-літніх Юрія та Андрія.
Перебуваючи в місті Києві молодики підійшли до таксиста "Деу-Ланос" і попросили підвезти їх до села Калинівка. Чи міг передбачити сорокадворічний Роман, що то буде його остання подорож? Звичайно ні, адже працював не один рік водієм, любив свою роботу і довіряв своїм клієнтам, чим і скористалися молоді люди...
Біля вказаного села хлопці накинули чоловікові шнур на шию і задушили його. Щоб знищити сліди свого страшного злочину вони завезли тіло Романа до Чернігівської області і біля села Бобруйки Козелецького району в лісосмузі закопали його.
Однак від правосуддя кримінальній трійці не вдалося сховатися і за вчинене вбивство вони заплатять сповна.

АПЕТИТ У БІЛОЦЕРКІВСЬКИХ ЗЛОЧИНЦІВ РІЗНИЙ


Про пригоду, яка сталася з ним у гуртожитку, розповів лікар Білоцерківської районної лікарні. Повернувшись з роботи, чоловік приліг відпочити, як раптом до його кімнати зайшов невідомий. Незваний гість, який завітав з ціллю грабежу, з господарем не церемонився: надававши йому стусанів, він понишпори в по нехитрому холостяцькому житлу, і, прихопивши годинник, наушники "Соні" та блок живлення до акустичної гітари, швиденько зник в невідомому напрямку.
За скоєний злочин правоохоронці затримали непрацюючого 33-літнього Олега, місцевого жителя, однак постраждалому повернуто награбоване лише частково, адже чолов'яга уже встиг дещо збути.
Досить неприємні хвилини довелося пережити й пенсіонерці Людмилі, з цього ж таки міста, яка проживає на вулиці Сквирське шосе.
Коли в квартирі жінки пролунав дзвінок, вона без вагань відкрила, про що відразу й пожалкувала. Чолов'яга, який стояв на порозі, нахабно відштовхнув жінку й увійшов до квартири. Оговтавшись Людмила Іванівна спробувала виставити його за двері, та її пил відразу ж потух, адже в руках непроханого гостя з'явився пістолет. Розбійник наказав господині віддати гроші, і для більшої упевненості, що не жартує, знову пригрозив зброєю. Привід був більш як переконливим й 67-літня жінка змушена була віддати все своє збереження одну тисячу американських доларів. Однак нахабі виявилося цього замало, тож він прихопив ще й три мобільні телефони, які лежали на столі.
Правоохоронці встановили й арештували зловмисника, ним виявився 38-літній Дмитро, також вилучено і пістолет "Магнум", яким він наганяв жаху на жінку. І як не прикро постраждалій, а от від зелених купюр залишилася лише пам'ять.
Не поталанило і пенсіонерці Євгенії Сергіївні. На вулиці Комсомольській в під'їзді будинку на жінку напав 33-літній Вадим, місцевий житель і побив її. Та цього грабіжнику виявися замало, він виріши в відібрати все, що було у старенької - сумку з продуктами харчування, куртку та 30 гривен.
Зловмисник затриманий й утримується в ізоляторі тимчасового утримання.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київскій області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera