на головну

ОСТАННІ ВІДВІДАНИ ДРУГА


Серед білого дня в одній із квартир міста Переяслав-Хмельницького раніше судимий чоловік вбив свого товариша.
Того дня до Олексія завітали давні друзі Олег і Сергій зі своєю коханою. Розважалися, веселилися, господар гарно пригощав та прийшов час коли друзі згадали і неприємні бувалі пригоди. Відразу всі посумніли. Олег пішов в одну кімнату, а Сергій з подружкою в іншу, де знайшли як розважитись насамоті, лише один Олексій залишився наодинці сумувати. Це його розгнівало і коли терпінню прийшов край він увірвався в кімнату, де займалась коханням молода пара й почав кричати й виганяти друзів. Дівчина відразу вибігла з квартири, а розлючений поведінкою товариша Сергій кинувся на нього з кулаками. Олексій, щоб захистити себе, схопив зі столу кухонного ножа і наніс Сергію дві рани в грудну клітку і в спину. Від галасу прокинувся Олег і побачивши що сталося теж кинувся тікати.
Зловмисника затримано біля будинку, в скоєнному зізнався. Речові докази вилучено. Тільки лікарі вже нічим допомогти не змогли мертвому Сергію.

В "УКРТЕЛЕКОМА" НАДІЙНА ОХОРОНА


Близько другої години ночі на об`єкті, що належить ВАТ "Укртелеком" розташованому в місті Обухів працівниками ВДСО був затриманий 39-річний місцевий житель. Як з`ясували правоохоронці, чоловік під прикриттям ночі проник до сховища кабельноі продукції та заздалегідь приготовленими ножицями відрізав сто метрів мідного кабелю. При спробі витягти його за територію що охоронялася він був затриманий. "Металіста" доставили до чергової частини Обухівського райвідділу.


ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera