на головну

ГИРІ ПІДНІМАЛИ НАЙСИЛЬНІШІ

В програмі "Спартакіади-2004" присвяченої 80-річчю заснування ФСТ "Динамо" України в місті Ірпінь проходили фінальні змагання з гирьового спорту.
В змаганнях, що проводились на базі 3-ї роти ОБМШР "Беркут", прийняли участь колективи фізичної культури Київської обласної організації ФСТ "Динамо" - МВ, РВ, ЛВ, ГУ МВС України в Київській області, УМВС України на Південно-Західній залізниці, ГУ МНС України в Київській області.
Правоохоронці змагались в чотирьох вагових категоріях до 70, до 80, до 90 та понад 90 кілограмів.
1-е місце в ваговій категорії до 70 кг посів Москаленко О.М. з УМВС на ПЗЗ, 2-е Олійник В.В. з Бориспільського ЛВ, 3-є Макарченко І.А. з Васильківського МВ.
В категорії до 80 кг переміг Ярмак Б.Г. представник Бориспільського ЛВ, на 2-му місці Овдіюк з Володарського РВ, на 3-му Терещук С.В. з ОБМШР "Беркут".

В ваговій категорії до 90 кг 1-е місце посів Павлюк В.М. з ГУ МНС, 2-е - Дармостук О.О. з УДАІ ГУ МВС України в Київській області, 3-є - Брус О.А. з ОБМШР "Беркут".
Найсильнішим з найсильніших, оскільки переміг в ваговій категорії понад 90 кг, виявився командир ОБМШР "Беркут" ГУ МВС України в Київській області Трясун Павло Ростиславович, на другому місці в цій же категорії посів Лисенко К.М. з ГУ МНС і на третьому Кацан В.І. з Бориспільського ЛВ.
В загальнокомандному заліку 1 місце виборола команда Бориспільського ЛВ, 2 - команда ГУ МНС України в Київській області, 3 - ОБМШ "Беркут".
Призери змагань були нагороджені цінними призами, кубками, грамотами та вимпелами.

Інна Ільченко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera