на головну

За заробітчанами - пильний нагляд


З аналізу оперативної обстановки Київської області видно, що останнім часом значно збільшилась кількість злочинів скоєна, так званими, заробітчанами. Лише з початку року ними скоєно 14 злочинів. На даний час в області знаходиться майже 3 тисячі осіб, які працюють по найму. Головне управління МВС України в Київській області розробило ряд заходів, що спрямовані на виявлення осіб, які прибули з інших регіонів держави та в основному працюють по найму. Силами дільничних інспекторів міліції столичної області здійснено майже 42 тисячі подвірних обходів, перевірено на причетність до скоєння злочинів та перебування у розшуку 2305 осіб, більше двох тисяч осіб котрі прибули на заробітки зареєстровано в паспортних підрозділах області. Найбільше таких осіб виявлено в Білоцерківському, Кагарлицькому, Обухівському, Яготинському, Рокитнянському та Броварському районах.
В ході профілактичних заходів в Баришівському районі виявлено 15 іноземних громадян (10 громадян Вірменії та 5 - Узбекистану), що перебували на території України без реєстрації та працювали без дозволів на працевлаштування.
В Іванківському районі виявлено бригаду з 34 чоловік, що прибули з Луганської області, і працювали на розчистці лісу. Доречі, один з цих заробітчан наразі арештований за згвалтування і нанесення тілесних ушкоджень в результаті чого замордована жінка померла. На даний час всі члени бригади дактолоскоповані, а з їх паспортних документів знято ксерокопії.
Тож в цьому напрямку робота правоохоронців постійно продовжується і заробітчани знаходяться під пильним контролем міліціонерів Київщини.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera