на головну

КРИВАВИЙ ПІКНІК


До Іванківського відділу міліції надійшло повідомлення з районного відділення судово-медичної експертизи про результати причини смерті 42-літньої Марини з села Федорівка. За висновком СМЕ її смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники блоку кримінальної міліції встановили, що того трагічного дня Марина відпочивала зі своїми знайомими на березі мальовничого ставка неподалік від села.
Біля одинадцятої години вечора, коли випито було не одну пляшку оковитої, між жінкою і її 28-літнім приятелем виникла сварка. Сергій так розізлився на подругу, що накинувся на неї з кулаками. Коли ж від ударів Марина упала на землю, молодик продовжував її лупцювати ногами, а затим залишив біля озера без допомоги.
Фінал пікніка занадто сумний. Нанесені ушкодження виявилися смертельні.
В селі Синяк Вишгородського району у своєму будинку було виявлено тіло 50-літнього господаря.
За висновком судмедекспертизи його смерть наступила від травматичного шоку.
Слідчо-оперативна група встановила, що тілесні ушкодження потерпілому заподіяли його земляки. Того дня до чоловіка завітали 22-літній Олексій та 24-літній Андрій. Причину сварки молодики не пригадують, адже спиртного випито було не мало, пам'ятають лише як накинулися на господаря з кулаками. Коли ж Євген втратив свідомість, непрохані гості швиденько зникли з місця злочину.
Проти затриманих зловмисників порушено кримінальну справу.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera