на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

12.07.2004р.

До П.Хмельницького відділу міліції з центральної районної лікарні надійшло повідомлення, що у лікарні померла 80-літня Катерина Миколаївна, жителька села Ульянівка.
За висновком судмедекспертизи смерть пенсіонерки настала від закритої черепно-мозкової травми та крововиливу у мозок.
Слідчо-оперативна служба встановила, що тілесні ушкодження потерпілій наніс сорокарічний її син Андрій.
Додому Андрій повернувся далеко за північ, звичайно ж під чаркою. На зауваження матері зреагував грубістю і кулаками. А коли гнів дещо минув - старенька вже ледь дихала.
По даному випадку порушена кримінальна справа. Наразі зловмисник, який дав правдиві покази, знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

На автодорозі поблизу села Германівна, 35-річний житель селища Калинівка Васильківського району керуючи автомобілем ВАЗ-21093 скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2121. В результаті ДТП водій першого авто від отриманих тілесних ушкоджень помер на місті пригоди, а його чотирирічна донька померла в лікарні. Двоє інших пасажирів, дружину і 4-річну дівчинку, жительку міста Харкова, а також водія другого авто, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до центральної районної лікарні.

В місті Біла Церква на вулиці Піщаній 22-літній Олег, керуючи мотоциклом МТ-10, скоїв наїзд на свого однолітка Максима, який від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди. Мотоцикліст та його пасажирка, 20-літня Марина, з черепно-мозковими травмами доставлені до районної лікарні.

Злодіям-вандалам навіть в ніч на Івана Купала не до відпочинку.
Так На місцевому кладовищі села Шевченкове Броварського району невідомі викрали фрагменти алюмінієвої огорожі з двох могил.
Встановлено, що злочин скоїли 48-літній киянин зі своїми двома подругами, сорокарічною Надією та 32-літньою Оленою, жителькою Баришівського району.

А от 26-літній Аркадій з Кагарлицького району на дрібниці розмінюватися не збирався, він вирішив викрасти дещо цінніше - мотоцикл свого односельчанина.
Вислідивши, коли господар залишив свого залізного коня на подвір'ї, він, не заводячи його, серед ночі тихенько докотив до свого подвір'я і сховав у сараї.
Однак покататися на з вітерцем молодику не судилося, правоохоронці вилучили МТ-10 й повернули щасливому власнику.

На вулиці Мічуріна міста Біла Церква у квартирі 45-літньої Надії, з проникаючими ножовими пораненнями грудної клітини в область серця, було виявлено тіло 37-літнього Вадима, без постійного місця проживання.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками блоку кримінальної міліції встановлено, що вбивство потерпілого вчинив 47-літній Петро.
Причина цього злочину досить банальна - ревнощі.
Завітавши в гості до Надії, яка йому дуже подобалася, Петро застав там Вадима. Такий поворот справи Петру не сподобався. Віддавати без боротьби свою ладу якомусь бомжеві не входило в його плани. Та суперник також серйозні наміри і поступатися їм не збирався. Не дивно, що спалахнула бійка, яка закінчилась надто трагічно. Ніж, який потрапив до рук Петра, сприяв його перемозі.
От тільки навряд чи радує зараз арештованого його перемога?

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera