на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА
27.07.2004р.

Досить часто жителі ближніх до Києва районів стають жертвами столичних крадіїв і грабіжників.
В будинку Ольги, виховательки дитячого садка, з міста Бровари крадіжку вчинили також заїжджі. З будинку викрали ювелірні вироби, мобільний телефон і гроші. Правоохоронці встановили і затримали зловмисників, ними виявилися 26-літні кияни, Леонід та Віктор.
В місті Ірпіні співробітники кримінальної міліції в справах неповнолітніх затримали 17-літнього Дмитра, студента Київського ПТУ та тридцятилітнього непрацюючого Олега, які безпідставно побили місцевого жителя, а затим ще й пограбували його, забравши 3 гривен та особисті документи.
Співробітниками відділу державної служби боротьби з економічної злочинності встановлено, що в місті Бровари, директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю, житель міста Києва, на протязі 2003-2004 років, зловживаючи службовим становищем, шляхом безпідставного заявлення до відшкодування ПДВ за експортними операціями, заволодів коштами у сумі близько вісімнадцяти мільйонів гривен.
А один із селищних голів Обухівського району за період з жовтня по грудень місяць минулого року, зловживаючи службовим становищем, видавав за відомо неправдиві рішення про надання земельних ділянок в оренду та використав не за призначенням бюджетні кошти у сумі 600 тисяч гривен.
З ножовим пораненням живота 45-літнього Вадима доставили до районної лікарні міста П. Хмельницький. Та всі спроби врятувати життя чоловіка виявилися марними, через добу він помер.
Слідчо оперативна служба встановила, що вказане поранення Вадиму нанесла місцева жителька.
Історія цього випадку банальна. Непрацююча Людмила, як і небіжчик, полюбляла випити чарочку. Тож в черговий прихід жінки до приятеля по нещастю звичайно ж не обійшовся без пляшки. Випите подіяло швидко, і через годинку в будинку "літав" посуд. Від образи за таку гостинність жінка вирішила поквитатися з господарем, і схопивши кухонний ніж щосили ударила ним Вадима.
Згідно статті 115 Кримінально-процесуального кодексу "месниця" затримана.

ГАЛИНА ПРИСЯЖНА
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera