на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА
28.07.2004р.

Такі випадки, коли після спільного розпиття спиртного виникають сварки, а затим і бійки, які закінчуються надто досить часто трагічно, не рідкість, а подалі виникають все частіше.
В своєму будинку, в селі Оленівка Фастівського району, було виявлено тіло 47-річної Ганни, смерть якої наступила, за висновком судмедекспертизи, від закритої черепно-мозкової травми та переломів ребер.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники блоку кримінальної міліції встановили, що тілесні ушкодження потерпілій заподіяв її знайомий, тридцяти трьох річний Максим.
Зустріч молодика, який приїхав в гості з села Городище, Житомирської області "обмивали" так, що виникла сварка. Ну а далі пішло все за звичайним сценарієм - бійка і смерть.
Зловмисника затримано, за вчинений, у п'яному угарі, злочин доведеться відповідати по всій суворості закону.
Аналогічна трагедія сталася і в місті Б.Церква.
Після розпиття спиртних напоїв в будинку 41-літнього Віктора розпочалася бійка, яка закінчилося не на користь господаря. Гості, сорокарічний Сергій та двадцятирічний Володимир, так побили Віктора, що в результаті отриманої закритої черепно-мозкової травми він помер.
В селі Тулинці Миронівського району до зеленого змія пристрастилася вся сім'я К. Від надмірного вживання цього зілля помер голова сімейства, а згодом до чарочки почала заглядала і 58-літня Ольга разом зі своїм сином. Не дивлячись на злидні, адже працювати ніхто не мав бажання, на пляшку завжди вхитрялися роздобути копійчину. Таке без проблемне життя наскільки сподобалося 29-літньому Семену, старшому із синів, що він навіть не намагався влаштуватися кудись на роботу. А коли хотів випити, то ставив цю задачу перед матусею. Такі вимоги не раз супроводилися бурними лайками, а якщо сказати правдивіше, то в домі вони просто не переводилися, виникали і по причині, і без неї. Того трагічного дня ненька ще з самого ранку дістала спасенних ліків, та випитого здалося замало для Семена і він знову послав її за "добавкою", а коли вона відмовилася йти за наступною дозою, син провчив матір. Та так, що жінку ледь живу відвезли сусіди до лікарні, де не приходячи до свідомості Ольга й померла від дислокації головного мозку.
Протверезівши чоловік жаліє за скоєне, адже любив матір, та повернути час назад не можливо.

ГАЛИНА ПРИСЯЖНА
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera