на головну
КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

03.08.2004 року

До Бородянського райвідділу звернувся житель с. Пилиповичей 22-річний Сергій, який повідомив, що близько 11 години вечора, коли він повертався до дому, на нього напав хлопчина і відібрав у ного мобільний телефон. Сергій добре запам'ятав прикмети грабіжника і тому через кілька годин той був затриманий. Ним виявився 18-літній Степан, який таким чином хотів покращити своє матеріальне становище.
Аналогічний випадок стався і в Києво-святошинському районі у місті Вишневе, де охоронник одного з розважальних центрів, збив з ніг 28 річного павла та заволодів мобільним телефоном і 50 гривнями. Зловмисник затриманий. Ведеться слідство.

У Баришевському районі двоє неповнолітніх 14 річний Іван та 16 річний Микола вирішили обікрасти приватний магазин. Для цього вони попросили свого знайомого 25 літнього Дениса, який приїхів з Києва погостити в бабусі, підвезти їх в сусіднє село, а через кілька годин забрати назад. Про мету своєї поїздки хлопці нічого не казали. Денис відвіз хлопчаків у вказане ними місце, а через три години повернувся. Іван та Микола вже з нетерпінням чекали, і ледве всунули в салон авто величазний пакет. Та щойно "мандрівники" виїхали на трасу, як їх зупинили інспектори ДПС ДАЇ, для перевірки посвідчення водія.Однак, зважаючи на те ,що пасажири поводили себе дуже нервово, вирішили оглянути салон. В пакеті виявили речі з цінниками. Зрозумівши, що відвертітись не вдається хлопці визнали вину. Ведеться слідство.

До Ірпінського МВ зателефонувала наполохана жінка, яка повідомила, що її сусідку вбито. Міліціонери, які негайно виїхали на місце злочину виявили труп 44- річної Ірини, на тілі якої були числені ножові поранення. В ході слідчо оперативних заходів, було втановлено, що вбивство скоїв 24-річнийСергій , якого було затримано неподалік від місця скоєння злочину - в місцевому парку де він відпочивав бісля "бойових подвигів". Зрозуміти чому і хто його затримують, хлопець одразу не зміг, оскільки знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння.
Як з'ясувалось, Сергій раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів і був засуджений за п.3 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Пізніше, відповідаючи на запитання слідчого він розповів, що Ірина є співмешканкою його рідного батька, і частенько виганяла хлопця з матр'ю як не бажаних квартирантів (мати Сергія, ще кілька років тому пропила дві квартири). Тож в один із вечорів, під час чергового виселення, молодик схопився за ніж і наніс кілька смертельних ударів.

ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera