на головну

Головне - практична допомога
03.09.2004р.

Згідно розпорядження Міністра внутрішніх справ генерал-полковника міліції Білоконя Миколи Васильовича в період з 2-го по 16 вересня поточного року буде проводитись оперативно-профілактичне відпрацювання Київської області.
2 вересня до ГУ МВС України в Київській області прибула робоча група МВС на чолі з заступником Міністра внутрішніх справ України генерал-полковником Зубчуком Віктором Андрійовичем. До складу працівників МВС, котрі будуть допомагати обласним міліціонерам, увійшли кращі працівники різних служб. Віктор Андрійович наголосив на необхідності такої роботи, котра б показала конкретні продуктивні результати відпрацювання і головне це добра організація цієї роботи. А працівникам міністерства Віктор Андрійович доручив надавати дієву практичну так і матеріальну допомогу. Також були поставлені конкретні задачі кожній службі, наголошувалась увага на необхідності розкриття злочинів минулих років, розслідування кримінальних справ які на сьогодняшній день знаходяться в провадженні. Також за час відпрацювання буде організовано прийом громадян представниками МВС для того щоб жителі Київщини могли звернутись зі своїми проблемами і пропозиціями безпосередньо до представників МВС, а останні в свою чергу будуть надавати допомогу людям у вирішенні їхніх проблем, виходячи із компетенції органів внутрішніх справ, а саме по лінії дозвільної системи, паспортної, державтоїнспекції, державної служби охорони та інших питаннях. Це буде робитись для того, щоб люди могли вирішити проблемні питання за місцем проживання не витрачаючи особистий час на поїздки до Києва.
Співробітники міліції Київщини до 16 вересня переведені на посилений варіант роботи - саме до цього дня, згідно розпорядження, буде тривати профілактичне відпрацювання столичної області.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera