на головну

Випадковий співучасник
06.09.2004р.

У Баришівському районі двоє неповнолітніх 14 річний Іван та 16 річний Микола вирішили обікрасти приватний магазин. Для цього вони попросили свого знайомого 25 річного Дениса, який приїхав з Києва погостити в бабусі, підвезти їх в сусіднє село, а через кілька годин забрати назад. Про мету своєї поїздки хлопці нічого не казали. Денис відвіз хлопчаків у вказане ними місце, а через три години повернувся. Іван та Микола вже з нетерпінням чекали, і ледве всунули в салон авто величезний пакет. Та щойно "мандрівники" виїхали на трасу, як їх зупинили інспектори ДПС ДАІ, для перевірки посвідчення водія. Однак, зважаючи на те ,що пасажири поводили себе дуже нервово, вирішили оглянути салон. В пакеті виявили речі з цінниками. Зрозумівши, що відвертітись не вдається хлопці визнали вину. Ведеться слідство.

Мисливці за пенсією

До Згурівського районного відділу міліції звернувся 56 - річний пенсіонер Микола, який повідомив, що його пограбували. Він розповів, що приблизно о 22 годині повертався на велосипеді від свого кума, якому допомагав лагодити паркан. Аж раптом місяць вихопив з темряви дві постаті, які наступної миті збили Миколу на землю та почали бити ногами. Втрачаючи свідомість чоловік чув голоси молодиків, які обшукуючи кишені нервово переговорювались між собою. Про що саме вони розмовляли вловити було важко, але кілька разів лунало слово - пенсія. До речі, з ранку отриману пенсію бідолаха далекоглядно залишив у кума.
Не знайшовши грошей, зловмисники зняли наручні часи та забрали велосипед.
Отямившись, потерпілий одразу звернувся до правоохоронців. Єдине що запам'ятав пенсіонер, що в одного грабіжників був дивний, наче дитячий голос та резонно припустив , що один з нападників міг бути неповнолітнім.
Вживши необхідних заходів міліціонери встановили, що пограбування скоїли 14 річний Остап та 21 літній Петро, які бачили як чоловік отримував пенсію. На такий спосіб, хлопці хотіли покращити своє матеріальне становище. Наразі, вони відповідають на запитання слідчого.

Не знав з ким пив

В одному з будинків села Бзів Баришівського району було виявлено труп 44- річного місцевого жителя Андрія Т. з явними ознаками насильницької смерті. За висновком судово-медичної експертизи смерть настала від черепно-мозкової травми та пошкодження внутрішніх органів.
Як зясували правоохоронці напередодні трагедії до Андрія завітав у гості односельчанин 26 - річний місцевий нероба Юрій С., який не дивлячись на свій молодий вік вже побував по ту сторону паркану. Пити оковиту полюбляли обоє, то ж коли на порозі зявився Юрій з пляшкою самогону Андрій з радістю запросив його до столу. Та напевно не здогадувався господар що ця зустріч буде для нього останньою. Коли горілка почала брати верх над здоровим глуздом між ними виникла сварка. Як стало відомо згодом Юрій постійно носив з собою майже метрову металічну трубу обтягнуту резиною. Тож кілька ударів по голові такою арматурою виявилися для Андрія смертельними. Правоохоронці швидко затримали "гостя", який у скоєнні злочину зізнався.

ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera