на головну

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

В період з 3 по 22 березня серед особового складу органів та підрозділів ГУ МВС України в Київській області з метою забезпечення безумовного дотримання в діяльності органів внутрішніх справ законних прав і свобод громадян, недопущення порушень службової дисципліни, законності, надзвичайних подій серед особового складу, очищення органів внутрішніх справ від схильних до вчинення корупційних дій працівників, а також тих, які неспроможні виконувати покладені на них завдання, мають низькі показники в оперативно службовій діяльності буде проводитись позачергове атестування особового складу.
Про всі випадки стосовно незаконних та корупційних діянь працівників ОВС Київщини просимо повідомляти за номером телефону довіри 272-19-59.





Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





АТЕСТАЦІЯ З ОСОБЛИВИМ ПІДХОДОМ
18.03.2005р.

За вимогами нового керівництва МВС України в органах внутрішніх справ триває всеохоплююча атестація персоналу - вона проходитиме близько місяця. За цей час спеціальні комісії оцінять профпридатність, моральні та ділові якості офіцерів, прапорщиків, сержантів та рядових, котрі працюють в міліції. Вельми активно йде така атестація й у Київській області. Особлива прикмета, котра вирізняє цьогорічний захід від схожих, котрі проводилися у минулому - можливість громадян міст та селищ регіону долучитися до процесу атестації чи не кожного правоохоронця. У районних, міських відділах міліції запрацювали телефони довіри, діє він й у Головному управлінні - його варто запам'ятати:272-19-59, за ним ви можете повідомити про моральне й професійне обличчя конкретного співробітника міліції, якщо є чим поділитися - добрим чи поганим - дзвоніть не зволікаючи, це може вплинути на результат атестації. Вашу інформацію обов'язково зареєструють й приймуть рішення, причому телефон довіри діятиме не лише впродовж атестації, але й після неї - тут вислухають ваші питання й проблеми та зроблять усе можливе щоб допомогти.
Тим часом в столичній області проатестовані співробітники та керівництво штабних підрозділів - й тут не обійшлось без особливих підходів. Наприклад атестованим пропонували спочатку дати відповіді на спеціальні тести й здати заліки з рукопашного бою, стрільби, правових та профілюючих знань, а потім на них чекало написання… твору. У творчій роботі офіцери мали викласти соціальні демографічні, економічні характеристики району чи міста, його криміногенну особливість та тенденції у розвитку оперативної ситуації й окреслити власне бачення того, як реально покращити діяльність правоохоронцям, а життя - людям. Натомість, комісія мала можливість без ретуші виявити: як мислить й чим живе атестований, які має здібності й хисти, чи здатен він керувати й організовувати роботу. Атестація завершувалася індивідуальними бесідами з новим керівництвом Главку, адже на посади начальника й його заступників призначено абсолютно нових людей, котрі подібним чином знайомилися з підлеглими й бажали дізнатись як вони діятимуть у різних екстремальних ситуаціях, з котрих, зазвичай, й складається міліцейське життя.
Попередньо вже стало відомо, що лише за результатами атестації штабів трьом з майже тридцяти керівників цих підрозділів запропоновано шукати "іншу" роботу, а 25 відсоткам їхніх колег - змінити свої посади на ті, котрі потребують меншої відповідальності й обсягу праці - з сьогоднішніми навантаженнями вони не впораються.

ГЕННАДІЙ КАРПЮК
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera