на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





Втікача знайшли через кілька годин
10.05.2005р.

Працівниками Бородянського райвідділу внутрішніх справ був затриманий неповнолітній котрий близько 23 години на центральній вулиці Бородянки рухаючись на великій швидкості збив двох місцевих жителів, дівчину і молодого чоловіка, яких з важкими травмами доставили до лікарні. На місці події правоохоронці знайшли фрагменти від пошкодженого автомобіля і за лічені години встановили винуватця трагедії, котрий зник з місця пригоди. Як зясували міліціонери 15 - річний юнак без дозволу батька взяв автомобіль і поїхав кататись. Проїхавшись по найближчим селам, хлопчина не забував заходити в місця де продавалось спиртне. Повертаючись додому на доброму підпитку він не помітив двох людей і на великій швидкості їх збив. Затримали хлопця вдома, де останній спокійно відпочивав, в гаражі виявили і пошкоджений автомобіль




Що виготовляли самі не знали
10.05.2005р.

Працівниками УБОЗ ГУ МВС України в Київській області в селі Старі Петрівці у приміщені приватного підприємства, що належить жителю міста Києва виявили цех, в якому без відповідної ліцензії здійснювалось виготовлення лікарських препаратів рослинного походження. Та напевно ліцензію дати ніхто і не міг оскільки виробництво проводилось у жахливих антисанітарних умовах. Обладнання та сировина вилучені, останнє направлено на експертизу для зясування "його користі".




Син вкоротив батьку віку
10.05.2005р.

В місті Березань у своїй квартирі з проникаючим ножовим пораненням шиї виявлено труп 51-річного чоловіка. Тіло виявили родичі покійного, котрі прийшли привітати останнього зі святом. Переступивши поріг квартири родичі побачили жахливу картину, на одному з диванів лежав окривавлений труп, а на іншому мирно спав його 23-річний син. СОГ котра виїхала на місце вбивства швидко зясувала, що батька під час сварки, що виникла між ними, зарізав рідний син. Та найжахливіше те, що вбивство сталося близько тижня назад і весь цей час хлопець знаходився в квартирі з трупом. В даний час по вбивству проводиться перевірка, а винуватця направлено на психічну експертизу, для зясування його психічного стану.




П'яна бійка завершилась трагедією
10.05.2005р.

Трагедією завершились свята для жителя Черкаської області котрий приїхав до родичів у Володарку. Біля одного з місцевих кафе, що серед людей має дурну славу, між ним та двома місцевими парубками зав'язалась бійка. Всі учасники конфлікту були на добрячому підпитку. Хто з хлопців наніс роковий удар по голові черкасчанину зясує слідство, та від отриманих ушкоджень чоловік помер на місці. По даному факту проводиться перевірка.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera