на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





Хроніка дорожньо-транспортних пригод
07.06.2005р.

На дорогах і вулицях Київщини за останній тиждень сталося 41 дорожньо - транспортних пригод, під час яких 11 чоловік загинуло та 54 отримали тяжкі тілесні ушкодження.
Так у понеділок о 22.35 год. на 319 км. автодороги Б.Церква - Кременець, Сквирського району, 35 річний водій керуючи автомобілем "ОПЕЛЬ - ВЕКТРА" не впорався з керуванням, допустив з'їзд в кювет де перевернувся. В наслідок ДТП водій та два пасажира були доставлені до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями.
У вівторок близько 23.50 год. в с. Шпилі, по вул. Леніна, Іванківського району, 36 річний водій керуючи автомобілем "ВАЗ - 2107" в стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на пішохода 20 років жіночої статі. В результаті ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.
У середу в 07.10 год. на 37 км. автодороги Київ - Суми - Юнаківка, біля с. Гоголів, Броварського району, 77 річний водій керуючи мотоциклом "МТ - 9" рухаючись в напрямку м. Києва, здійснюючи маневр розвороту скоїв зіткнення з автомобілем "МЕРСЕДЕС - 124" під керуванням 26 річного водія, який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП водій мотоцикла від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
Того ж дня, близько 20.00 год. на автодорозі Б.Церква - Кременець, Сквирського району, 44 річний водій керуючи автомобілем "ВАЗ - 2103" допустив зіткнення з велосипедистом який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
У п'ятницю о 21.15 год. в м. Б. Церква на вул., Сквирське шосе, в районі Селекційної станції, 33 річний водій керуючи мотоциклом "МТ-10" (ДНІПРО) виконуючи маневр обгін транспортного засобу в зоні автобусної зупинки, здійснив наїзд на пішохода 37 років який переходив проїжджу частину. В результаті ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув а водія було доставлено до лікарні з тілесними ушкодженнями.
У суботу в 5.30 год. на 35 км. автодороги Київ - Суми - Юнаківка біля с. Гоголів, Броварського району, 47 річний водій (жіночої статі) керуючи автомобілем "ВАЗ - 2106" рухаючись в напрямку м. Києва виїхала на зустрічну смугу де здійснила зіткнення з автомобілем "ВАЗ - 2107" під керуванням 48 річного водія. В результаті ДТП водій та пасажирка автомобіля "ВАЗ - 2106" від отриманих тілесних ушкоджень загинула від отриманих тілесних ушкоджень а водія автомобіля "ВАЗ - 2107" було доставлено до лікарні.
У неділю близько 14.00 год. на 58 км. автодороги Київ - Вишгород - Десна в с. Жукин, Вишгородського району, 43 річний водій керуючи автомобілем "ВОЛЬКСВАГЕН-ПАСАТ" не справився з керуванням з'їхав з зустрічної смуги руху в кювет, де зіткнувся з деревом. В результаті ДТП водій від отриманих тілесних ушкоджень загинув а пасажира було доставлено до лікарні.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera