на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА КИЇВЩИНИ
16.06.2005р.

З початку червня місяця в столичній області вчинено понад 700 злочинів та подій, із них 3 вбивства, нанесено 3 тяжкі тілесні ушкодження зі смертельним результатом, 324 крадіжки державного, приватного та колективного майна, 4 розбійні напад, 23 хуліганства, 54 грабі, 96 злочинів у сфері обігу наркотичних речовин, 46 у сфері економічної злочинності.
Двадцяти дев'яти літнього Олександра до Сквирської центральної районної лікарні госпіталізували з черепно-мозковою травмою вранці. Однак старання медичних працівників, які боролися за життя молодого чоловіка, не увінчались успіхом, пізно у вечері він помер.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що тілесне ушкодження потерпілому було нанесено біля півночі поблизу кафе "Одеса" 22-літнім Борисом, місцевим жителем. Того вечора молоді люди разом відпочивали у "Одесі". Непорозуміння між захмелілими приятелями виникло уже коли вони поверталися додому. Мирно вирішити спор не вдалося. Словесна перепалка закінчилася тим, що Борис пляшкою з горілкою ударив Олександра по голові. Можливо, якби постраждалому вчасно надали допомогу, він би залишився жити. Та сталося те, що сталося.
Проти затриманого молодика порушена кримінальна справа.
Оковита стала причиною трагедії, яка розігралася в одній із сімей в селі Бакали Білоцерківського району. Сварка між сином та батьком виникла в той час, коли чоловіки частувалися. Коли ж словесний запас 26-літнього Анатолі вичерпався, свою правоту батькові вирішив довести за допомогою кухонного ножа, чим і поставив криваву крапку у безглуздому спорі. Ножове поранення грудної клітини виявилося смертельним і батько помер на місці.
Трагічно закінчилася сімейна сварка й в селі Федорівна Поліського району, під час якої 79-літній Дмитро Сергійович металевим прутом заподіяв черепно-мозкову травму своєму 49-літньому сину. При доставлені до Київської обласної лікарні від отриманих ушкоджень чоловік помер.
Останнім часом зросла малолітня злочинність. Заради легкої наживи підлітки чинять не лише крадіжки, а й чинять грабежі, розбої та інше.
Так проти сімнадцятилітнього жителя села Козаровичі Вишгородського району порушено кримінальну справу за ознаками частини 4 статті 187 Кримінального Кодексу України (розбій).
А отримав таку "честь" учень СПТУ за те, що ввірвався до будинку пенсіонерки, своєї землячки, й заподіяв старенькій черепно-мозкову травму. Ціль у юнака була одна - заволодіти заощадженнями жінки, що й зробив. Що ж за вчинений злочин доведеться відповідати по всій суворості закону.
На шлях злочину, заради наживи, стала й 18-літня Ярослава з Немішаєве Бородянського району.
Застосувавши фізичне насилля по відношенню своєї землячки Надії, вона відкрито викрала 400 гривен та мобільний телефон.
Порушено кримінальну справу й проти двох 17-літнього Сергій з селища Буча, який разом з приятелем побили киянина Олексія, а затим заволоділи мобільним телефоном та грошима в сумі 120 гривен.
В селі Софіївська Борщагівка К.Святошинського району працівники районного відділу міліції спільно з СБУ, у будинку жительки столиці, залишеного їй у спадщину, виявлено 92 нелегальних мігранти, громадян Китайської Народної Республіки (66 чоловіків та 26 жінок).
А в селищі Глеваха Васильківського району у будинку, власник якого встановлюється, виявлено 9 нелегальних мігрантів тієї ж Китайської Республіки (6 чоловіків та 3 жінки).
Місце і спосіб перетину державного кордону та мета їх перебування в Україні з'ясовується.
Співробітники Білоцерківського відділу міліції встановили, що місцева жителька, 43-річна Марина уклала фіктивний договір з жителькою цього міста 40-літньою Наталкою, про працевлаштування її в барі у Республіці Македонії терміном на пів року. Коли ж Наталка прибула за кордон, її примусили займатися діями, що принижують гідність.
Мали місце й економічні злочини.
Так товаристві з обмеженою відповідальністю "Білоцерківконтакт" один з начальників відділу, зловживаючи службовим становищем, реалізував ввірене йому майно, а виручені кошти привласнив.
А посадові особи міської Ради використали кошти у сумі біля 250 тисяч усупереч їх цільовому призначенню.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera