на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





І знову наркотики...
24.06.2005р.

Під час проведення відпрацювання в Яготині працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотичних речовин затримали 21-річну циганку, яка намагалася продати ацетильований опій 18-річному юнакові. Правоохоронці вилучили медичні шприци з отрутою. А у Броварах міліція вилучила у місцевого жителя 0,25 г особливо небезпечного наркотичного засобу - метадону.

Не встигли й покурити...
24.06.2005р.

До Києво-Сятошинського відділу міліції звернулися двоє заробітчан з Тернопільської області, які працюють в селищі Чабани. Вони розповіли, що серед білого дня до їхнього будинку зайшли двоє і "надавали їм стусанів". В руці одного з непроханих гостей блиснув ніж і пролунав наказ віддати гроші. Уся наявна готівка перекочувала в кишеню невідомих. Не погребували вони й кількома пачками цигарок та особистими речами западенців. Проте скористатися ними нападники не встигли - були незабаром затримані. Грабіжниками виявилися 38-річний місцевий житель та його 27-річний компаньйон з Києва. Ведеться слідство.

Нелегали рвуться до Києва
24.06.2005р.

Під час проведення операції "Автобус-2005" на 57 кілометрі автодороги "Київ - Суми - Юнаківка" наряд автопатруля 6-ї роти державно-постової служби зупинив вантажний автомобіль "Форд-транзит", який рухався в напрямку столиці. При перевірці в багажному відділені правоохоронці виявили... 25 громадян азіатської зовнішності, серед яких було 5 жінок. У пасажирів не було документів, які б посвідчували особу, жоден з них не володів ні українською, ні російською мовами. Водій "Форда", 55-літній Іван, пояснив, що іноземців він підібрав на узбіччі автодороги в селі Запоріжжя Сумської області. Ті попросили довезти їх до Києва. Авто разом з водієм, жителем міста Києва, та пасажирами-іноземцями було доставлено до Броварського райвідділу міліції для проведення подальшої перевірки.
А в селі Зазим'я Броварського району у дачному будинку киянина працівники міліції виявили 10 нелегальних мігрантів з Народної Республіки Бангладеш. Місце і спосіб перетину державного кордону та мета їх перебування в Україні з'ясовується.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera