на головну

Міліція Київщини звертається до відвідувачів сайту з проханням допомогти інформацією в розкритті злочинів пов'язаних з вибухами в місті Біла Церква впродовж останніх двох років.
Конфіденційність і нагороду за достовірну інформацію гарантуємо.
Звертатись можна за телефоном довіри тільки в робочі дні з 9.00 до 17.00 год., а також відправляти листи на електронну адресу Головного управління.





"ПУСТУЮТЬ" КРИМІНАЛЬНІ ГОСТІ СТОЛИЧНОГО РЕГІОНУ
13.07.2005р.

У столичній області триває широкомасштабне відпрацювання. Однією з найбільш примітних подій її останніх днів є затримання в місті Бровари особливо небезпечного злочинця, за яким розшуківці кількох областей України вели справжнє полювання протягом майже семи років. Затримання стало можливим після ретельної перевірки оперативної інформації і влаштованої за місцем проживання підозрюваного міліцейської засідки.

Не дивлячись на свій відносно молодий вік, 30 літній Сергій Б. мав примітне кримінальне минуле. Близько семи років тому - у жовтні 1997 року - він скоїв убивство в одній із квартир Дніпропетровська.
Виявилося, що йому так довго ховатися від правоохоронців допомогла повна зміна паспортних даних - прізвища й дати народження, під якими він був оголошений у міждержавний розшук. Через добу за затриманим прибув конвой із Дніпропетровського УВС.
Утім, через буквально чотири доби ще один житель Дніпропетровщини навів шереху в столичному передмісті. Серед білого дня на одному з приватних подвір'їв у м. Ржищеві Кагарлицького району деякий Млинців, 29-літній житель Дніпропетровська, який приїхав на провідини до матері, вирішив зіграти в "російську рулетку". Витягши казна-звідки револьвер "Наган" 1936 року випуску, той його зарядив і... пустив собі в голову кулю. Нажаль, запитати в молодої людини: чи була це гра зі смертю, чи спроба самогубства неможливо, - він вмер у міській лікарні.
Кілька кримінальних сюрпризів міліції області були піднесені "заробітчанами" з різних регіонів країни. Утім, самі резонансні й криваві з них успішно розкриті. Так, нещодавно поблизу середньої школи в с. Пухівка Броварського району був виявлений мертвим із проникаючими ножовими пораненнями грудної клітини 24-літній місцевий житель. Практично по гарячих слідах того ж дня міліцією було встановлено, що до різанини зі смертельним фіналом причетний деякий П., 37-літній житель м. Тульчин Вінницької області, працюючий на одному з тутешніх будівництв робітником.
Ще одна трагедія розігралася в с. Пищики Сквирського району. Там 50-літній селянин заколов вилами найманця. Виявилося, що близько опівночі між працівником місцевого сільськогосподарського підприємства й двома робітниками з Закарпатської області - 42-літнім Г., та його 16-літнім сином виникла сварка, що переросла в серйозну рукопашну сутичку. Почуваючи кількісну перевагу сімейства Г., відступаючий селянин схопив вилка й простромив ними груди молодшого з опонентів, а потім і його батька. Останньому пощастило більше - він зараз на лікарняному ліжку, життя ж сину не повернеш, - той вмер на місці інциденту.
У Броварах близько шостої години вечора гість із сонячної Грузії 25-літній Г., застосувавши насильство до місцевого 17-літнього хлопця, відібрав у нього мобільний телефон. Ще один громадянин цієї ж країни скоїв напередодні натуральне вбивство. О першій годині ночі в с. Петровському Києво-Святошинського району 24-літній С., працівник за наймом через раптово спаленілі ревнощі побив 30-літнього киянина, від чого той вмер у лікарні від відкритої черепно-мозкової травми.
В останні дні у регіоні активізувалися крадії, що працюють, як кажуть, по крупному. Приміром, в одну з ночей із приватного кіоску місцевої підприємниці на Центральному ринку Білої Церкви поки що невідомі ведмежатники, підібравши ключ, поцупили 6000 чесно зароблених гривень. Тепер торговка на власному сумному досвіді переконалася, що подібні суми краще, усе-таки, зберігати в банку. Це ж вона може розповісти своєму 65-літньому земляку, що має приватний магазинчик на Привокзальній площі цього ж міста. Злодії, що побажали залишитися невідомими, тієї ж ночі зламали на ньому ґрати і розбили вікна, забравши із собою не багато, не мало - 11200 гривень і купу автозапчастин. Виглядають ці пригоди як справжні сюжети для реклами про користь банківських заощаджень.
Ну, із приватними особами усе зрозуміло, - вони страждають "куркульським" синдромом і своє не віддадуть нікому - навіть під відсотки. Виявляється, тим же дефектом свідомості страждають і "юридичні особи". В одну з минулих ночей з офісу колективного підприємства в селищі Буча, за допомогою невідомого зломщика дверей, безвісти зникли два ноутбука й 72000 гривні - от це улов!
9 липня близько 20.00 у с. Семиполки Броварського району ніде не працюючий 36-літній В., чи то від нудьги, чи від явного або прихованого психічного розладу зґвалтував рідну дочку - 15-літню ученицю місцевої школи.
Усього в області з початку року було скоєно близько 7700 злочинів, з них розкрито майже 5600 (73%).

Геннадій Карпюк
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera