на головну

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ГУ МВС України в Київській області

За скоєння тяжких економічних злочинів Головним управлінням МВС України в Київській області розшукується Засуха Анатолій Андрійович, якому інкрімінується вчинення злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 (Перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 ч.2 КК України, (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Прохання до громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, повідомляти міліцію за телефоном у м. Києві 272-19-59. Конфіденційність гарантується.




КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА КИЇВЩИНИ
14.09.2005р.

В місті Бровари в своїй квартирі було виявлено тіло 37-літньої Ольги. За висновком судмедекспертизи смерть жінки настала від больового шоку внаслідок забиття тіла.
Правоохоронні органи встановили, що вбивство потерпілої вчинив чоловік, який тимчасово проживає в Бородянському районі.
Того трагічного вечора 38-літній Андрій приїхав перевідати дружину. Та на його стук ніхто не відреагував, тож чоловік вирішив, що Ольга не хоче відкривати з однієї причини - приховує в будинку коханця. Вмить були виламані двері. Та пошуки неіснуючого коханця потерпіли фіаско, що не завадило чоловікові зігнати своє зло на жінці. Наносячи удари руками і ногами він вимагав її зізнатися в зраді, а не отримавши бажаної відповіді схопив стілець і наніс сильний удар.
Мало не сталося трагедії в місті Богуслав.
Під час сварки, яка виникла між місцевими жителями із-за неприязних відносин, 33-літній Андрій свою правоту доводив за допомогою ножа. В результаті цієї розбори 48-літній Михайло з проникаючим ножовим пораненням живота госпіталізований до районної лікарні, а зловмисник дає свідчення правоохоронцям.
"Надійний" охоронник
В селищі Бишів Макарівського району було вчинено крадіжку в магазині "Продтовари". Невідомий розбив віконне скло й проникши до споруди викрав продукти харчування.
За вчинений злочин затримано місцевого жителя, 30-літнього Віктора.
А в магазині "Мобіл-Маркет", приватного підприємця з П.Хмельницького, нічні злодії розібрали дах й викрали зарядні пристроїв та аксесуари до мобільних телефонів.
Не поталанило й підприємцю з міста Васильків. На території військового містечка, де проживає потерпілий, шляхом злому замка, невідомі проникли до його гаража й заволоділи автомобілем "Фольксваген". По ходу злодії прихопили й холодильник та газову плиту, які господар зберігав у гаражі.
Наразі ведеться робота по затриманню злочинців.
Мали місце й вилучення наркотиків.
В селі Руда Сквирського району на горищі сараю 45-літнього Віктора виявлено та вилучено коноплю.
А в жителя села Триліси Фастівського вилучено макову соломку, яку господар зберігав з метою збуту.
А 50-літня непрацююча жителька села Розсішки Тетіївського району збула шість кілограмів макової соломки жителю міста Біла Церква.
В місті Бровари в одній з квартир на вулиці Гагаріна правоохоронцями виявлено 28 нелегальних мігрантів громадян Республіки Індії.
Місце і спосіб перетину державного кордону та мета їх перебування в Україні з'ясовується. А от господині "штаб"-квартири доведеться відповідати за утримання нелегальних квартирантів.
Економічні злочини.
Правоохоронці Білоцерківщини встановили, що посадові особи однієї з агрофірм, зловживаючи посадовим становищем, отримали безкоштовні акції ВАТ "Шамраївський цукрозавод" на суму понад 162 тисячі гривен для безоплатного розподілу їх між членами колективу. Однак горе керівники дані акції вирішили розділити між собою, що й зробили, без рішення загальних зборів.
А в Рокитнянському районі голова правління одного з товариств з обмеженою відповідальністю, зловживаючи службовим становищем, реалізував зерно нового врожаю, яке було призначене на погашення заборгованості по податку з фізичних осіб, чим завдав збитку державі на суму майже сто тисяч гривен.
Хроніка угонів.
Останнім часом почастішали випадки незаконного заволодіння автотранспорту. А чинять ці злочини молодики, які бажають мати особисті "колеса" щоправда за чужий рахунок.
Так в місті Богуслав 16-літній фастівчанин, який навчається в місцевому ПТУ, "придбав" мотоцикл "Дніпро-11" прямо на вулиці.
За "блакитною мрією" свого життя, "Явою-350", двадцятилітній Юрій з К.Святошинського району відправився до села Кожухівка Васильківського району, де й поцупив бажану річ.
От тільки насолодитися швидкою їздою юнакам не довелося, так як були затримані міліцією, які й повернули транспорт власникам.
"Відзначилися" й двоє студентів П.Хмельницького державного педагогічного університету. Майбутні педагоги викрали мотоцикл МТ-10, який власник, житель села Каратуль, залишив на декілька хвилин на вулиці міста.
Мотоцикл повернуто власнику, юнакам доведеться мати справу з правоохоронцями.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera