на головну

ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
ГУ МВС України в Київській області

За скоєння тяжких економічних злочинів Головним управлінням МВС України в Київській області розшукується Засуха Анатолій Андрійович, якому інкрімінується вчинення злочинів, передбачених статтями 365 ч.3 (Перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та 366 ч.2 КК України, (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) Прохання до громадян, кому відоме місце перебування обвинуваченого, чи вони мають інформацію щодо можливого переміщення останнього, повідомляти міліцію за телефоном у м. Києві 272-19-59. Конфіденційність гарантується.




Хроніка дорожньо-транспортних пригод Київщини
20.09.2005р.

На дорогах і вулицях Київщини за останній тиждень, сталося 68 дорожньо - транспортних пригоди, під час яких 14 чоловіка загинуло та 79 отримали тяжкі тілесні ушкодження.
Так у понеділок, близько 23.50 год. в с. Н.Безрадичі на 36 км. автодороги Київ - Луганськ, Обухівського району, 54 річний водій керуючи автомобілем "ДЕУ - ЛАНОС" в стані алкогольного сп'яніння та рухаючись в напрямку м. Кагарлик не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем "ФОЛЬКСВОГЕН - ТРАНСПОРТЕР". В результаті ДТП воді автомобіля ДЕУ та водій автомобіля ФОЛЬКСВГЕН з 3 пасажирами були доставлені до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями.
Того дня близько 16.00 год. в м. Ірпінь, 24 річний водій керуючи автомобілем "ГАЗ - 3307" на перехресті вулиць Мінеральній та 3-го Інтернаціоналу, при виїзді на головну дорогу не надав право руху та допустив зіткнення з автомобілем "ФОРД СІЄРА". В наслідок зіткнення 2 пасажира автомобіля ФОРД від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди, а водія було доставлено до реанімації.
Того ж дня близько 18.00 год. на ділянці дороги с. Дмитрівна - с. Забучча, К.Святошинського району, 24 річний водій керуючи автомобілем "ОПЕЛЬ - ОМЕГА" не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням автомобіля та скоїв зіткнення з трактором "Т - 40", який рухався по переду в попутному напрямку, наслідок чого автомобіль викинуло на узбіччя де він спалахнув. В результаті пожежі 2 пасажира від отриманих тілесних ушкоджень загинули померли на місці пригоди, а водія було доставлено до Боярської ЦРЛ.
У середу близько 01 год. ночі, 27 річний водій керуючи автомобілем "РЕНО - 11" та рухаючись по вул. Головатого в м. Бориспіль не обрав безпечної швидкості руху в зв'язку з чим не впорався з керуванням та здійснив наїзд на паркан подвір'я після чого автомобіль перекинувся. В результаті ДТП водій вище вказаного автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
У четвер о 21.40 год. на 49 км. автодороги Київ - Чернігів, Броварського району, 43 річний водій керуючи автомобілем "РЕНО", не впорався з керуванням автомобіля здійснив наїзд на колесовідбійник та перекинувся. В результаті ДТП пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
У п'ятницю о 15.30 год. на 73 км. автодороги Київ - Одеса, поблизу с. Глушки, Білоцерківського району, 19 річний водій керуючи автомобілем "ФОЛЬКСВАГЕН - ГОЛЬФ - 2" рухаючись в напрямку м. Києва, не справився з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем "ФОЛЬКСВАГЕН ТРАНЗИТ". В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля "ФОЛЬКСВАГЕН - ГОЛЬФ" загинули на місці пригоди, а ще один пасажир та пасажир автомобіля "ФОЛЬКСВАГЕН - ТРАНЗИТ" були доставлені до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями.
Того ж дня о 22.50 год. на 130 км. автодороги Київ - Одеса біля с. Винарівка, Ставищанського району, 40 річний водій керуючи автомобілем "ЗАЗ - ДЕО" рухаючись в напрямку м. Києва допустив наїзд на гужовий віз водій якого перетинав проїжджу частину дороги. В результаті ДТП водій воза від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди, а водія автомобіля було доставлено до лікарні.

Євген Хмельницький
УДАІ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera