на головну

Кримінальна хроніка

З початку першого зимового місяця в столичній області вчинено понад 600 злочинів та подій, із них 3 вбивства, 4 зґвалтування, 230 крадіжок державного, колективного та приватного майна, 43 грабежі, 15 хуліганств, 2 розбійних напади, 139 злочини у сфері обігу наркотичних речовин, до речі всі розкриті, та 14 злочинів у сфері економічної злочинності.
З центральної районної лікарні надійшло повідомлення до Бородянського відділу міліції, що до них з проникаючим пораненням живота звернувся 50-річний Максим, житель села Загальці.
Прибулим правоохоронцям потерпілий повідомив, що дане ушкодження, за місцем проживання, йому нанесла співмешканка. Того вечора Максим разом зі своєю цивільною дружиною вечеряли, як це до речі бувало часто, зі спиртним. В якусь мить між ними виникла сварка, під час якої жінка й схопилася за ніж, за допомогою якого вже доводила свою першість.
Раннього ранку в селі Гуляки Фастівського району на вулиці Леніна було виявлено тіло непрацюючого 30-річного Олега, місцевого жителя. Слідчо-оперативна група встановила, що біля другої години ночі тілесні ушкодження чоловіку наніс, під час сварки, його приятель, 23-річний Юрій, з яким потерпілий разом розпивав спиртні напої. Можна сказати лише одне, що причиною трагедії знову ж таки стало надмірне вживання "зеленого змія", що і коштувало одному життя, а другому волі, адже за вчинене доведеться відповідати по всій суворості закону.
Трагічно закінчилися з'ясовування родинних відносин в селі Шевченкове Броварського району. Тут 43-річна Надія, під час сварки з 71-річним батьком схопилася за цеглину й за допомогою неї доводила татусеві свою правоту. Від отриманих тілесних ушкоджень старенький помер на місці.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області





Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera