на головну

ГУ МВС України в Київській області запрошує на службу в органи внутрішніх справ жителів Києва та області, які пройшли службу в Збройних Силах України або військову підготовку в учбових закладах, не мають судимості, для роботи в міськрайвідділах Київської області. Пропонуються посади рядового та молодшого начальницького складу із заробітною платнею від 800 грн.

Звертатися за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15 тел. 272-23-23, 272-34-22, 272-22-09, 272-10-22, чи до місцевого МРВ.




КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА КИЇВЩИНИ

Ми постійно розповідаємо про трагічні наслідки надмірного вживання спиртних напоїв, однак, як не прикро, люди не роблять належних висновків, і сумний результат не заставляє себе чекати.
На днях в селі Озера Бородянського району в результаті черепно-мозкової травми померла 57-річна пенсіонерка. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження жінці наніс робітник по найму з Запорізької області. Того трагічного дня Марія разом з Дмитром вечеряли, звичайно не обійшлося без пляшки оковитої. Після випитої чарки-другої між ними спалахнула сварка, під час якої Дмитро не справився зі своїми емоціями й накинувся на господиню з кулаками. Результат сумний - жінка померла на місці, а проти зловмисника порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) згідно якої особа карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Слід відмітити, що останнім часом на кримінальну стезю все частіше стає молодь, яка не хоче працювати, однак згорає бажанням красиво жито. Тож для здійснення бажань і доводиться грабувати.
Ось тільки декілька випадків, які сталися лише за вихідні дні.
Щоб поживитися легкою здобиччю, 22-річний Дмитро з міста Броварів проник до квартири Вікторії, своєї землячки й викрав музичний цент, який коштує чотири з половиною тисяч американських доларів.
А в місті Ірпінь непрацюючий 23-річний Сергій проник до квартири Романа й застосувавши фізичне насильство, відібрав телевізор.
Значно меншою здобиччю поживився 16-річний школяр з Білої Церкви, який відібрав у свого ровесника 65 гривен.
На таку мізерною суму "розбагатіли" й двоє 20-річних жителів села Сорокатяги Білоцерківського району. Ці молодики проникли до будинку місцевої пенсіонерки розбивши вікно, затим побили ні в чому не винну стареньку й відібрали 60 гривен.
Щоб покращити свій матеріальний стан 18-річний студент Білоцерківського державного аграрного університету та двоє 17-річних учні профтехучилища в місті Біла Церква на бульварі Перемоги вимагали 300 гривен у неповнолітнього Максима.
А от інженер одного з районних бюро технічної інвентаризації на хліб насущний вирішила "заробити" за допомогою хабарництва. Прямо в своєму кабінеті вона отримала хабар в розмірі триста гривен за прискорення видачі довідки про вартість житлового будинку від мешканця району.
Не таланило й власникам автомобілів. З початку року в регіоні сталося 32 випадки заволодіння автотранспорту, біла половина яких уже повернуто власникам.
Так в місті Біла Церква непрацюючий 28-річний Олексій заволодів автомобілем "Фольксваген", власником якого є директор однієї із АЗС. Однак насолодитися придбаною "іграшкою" новому володарю машини не вдалося. Важко сказати, що стало причиною аварії, чи то радісні емоції переповнювали Олексія, чи можливо він мав недостатньо досвіду керування, але біля села Глибочка він не впорався з керуванням авто й заїхав у кювет, де скоїв наїзд на дерево. В результат і дорожньо-транспортної пригоди з черепно-мозковою травмою та переломів кісток носа викрадача-невдаху доставлено до районної лікарні, а авто повернуто господарю.
Щоб викрасти автомобіль "Жигулі", останньої моделі, непрацюючому 22-річному Віктору, жителю села Семиполки Богуславського району, довелося зламати замок гаража свого земляка. Однак наступного дня, як тільки но господар виявив пропажу, викрадач був затриманий.
Мали місце і підробка грошей.
В кафе "Шашлична", що в Кагарлику, непрацюючий житель містечка Ржищів за придбаний товар розрахувався купюрою номінальною вартістю сто гривен, яка виготовлена на кольоровому принтері.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області





Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera