facebook  ДДСО

 
Новини
22-08-2010 16:09 | Переглядів: 243

В ізоляторі тимчасового тримання Фастівського міськвідділку Київської області помер обвинувачуваний

За вчинення злочину передбаченого ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів) минулого року Фастівським судом було ухвалено взяти під варту 45-річного місцевого мешканця. До цього він вже тричі побував у місцях позбавлення волі і загалом провів там 10 років. Впродовж цього часу чоловік проходив курс лікування у психіатричних та наркологічних лікарнях, однак позбутися наркозалежності йому не вдалося.

На час проведення слідства він перебував в різних слідчих ізоляторах України. 10 серпня 2010 року обвинуваченого доставили до спецустанови Фастівського МВ для проведення судових засідань. Впродовж останньої доби стан його здоров’я погіршився, в зв’язку з чим до нього двічі викликали швидку допомогу. Чоловік скаржився на головний біль та болі через пахову грижу, однак, лікарі відмовили в госпіталізації та порадили провести консультації у спеціалізованих медичних закладах.

22 серпня о 7 годині ранку стан здоров’я обвинуваченого знову погіршився. Міліція в черговий раз викликала до нього швидку допомогу. Однак, врятувати чоловіка медикам не вдалося. О 7.40 лікарі констатували смерть. Наразі його тіло направлено до Васильківського відділення Київського обласного бюро судово-медичних експертиз. За фактом смерті Департаментом громадської безпеки МВС України проводиться службова перевірка.



ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera