facebook  ДДСО

 
Новини
30-08-2010 12:27 | Переглядів: 249

Бійся не лише чужого, а й рідного

До чергової частини Бориспільського міськвідділу міліції звернувся 34-річний Олександр. Заявник розповів, що з його будинку у селі Вороньків зникло особисте майно. Зі слів потерпілого стало відомо, що порядок у будинку порушений не був, слідів взлому не виявлено.

Дільничний інспектор міліції відразу збагнув, хто причетний до крадіжки. Адже рідний 26-річний брат дружини потерпілого вісім років провів у місцях позбавлення волі. І, повернувшись до рідної землі, на шлях виправлення не став – не працював, пиячив, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. З’ясувалося, що рідна сестра змушена була із сім’єю переїхати до столиці. У Києві почали знімати квартиру, хоча й мають власний будинок у Бориспільському районі. Деякі речі залишилися у сільській оселі.

Відчувши себе «повноправним» господарем, брат накинув оком і на сімейне майно. Налагодив «малий бізнес», який приносив прибуток у вигляді чергової дози спиртного. Таким чином молодик викрав у рідної сестри DVD-програвач, велосипед, перфоратор та інші побутові речі. Все збував місцевим жителям, а отримані гроші витрачав на придбання спиртного, після чого пиячив разом із односельцями.

У скоєному чоловік зізнався. Свої вчинки пояснює відсутністю грошей, без яких прожити не міг, але про те, щоб влаштуватися на роботу – ні пари з вуст, адже краще викрасти та продати, ніж цілий день працювати. Тож, найближчим часом «підприємець» потрапить до місць, з яких нещодавно повернувся. А поки що триває слідство…

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera