facebook  ДДСО

 
Новини
30-08-2010 12:31 | Переглядів: 290

Строк не додав здорового глузду

Раніше судимий житель Бориспільського району пограбував свого односельчанина та збув його мобільний телефон за… 23 гривні.

У вечірній час в парку відпочинку села Вороньків компанія з п’яти місцевих молодиків розпивала спиртні напої. Незабаром до них підійшов 35-річний житель Вінницької області, аби познайомитися. Між чоловіками зав’язалася розмова. Як завжди це буває, за чаркуванням виникла суперечка на гроші, яку програв гість. Та віддавати кровні він не захотів і попрямував додому. При виході з парку його наздогнав один із парубків. Без слів вихопив сумку та побіг із награбованим. Упевнившись, що його ніхто не переслідує, 26-річний зловмисник зупинився, понишпорив між чужими речами та витяг мобільний телефон і 400 гривень. Показуючи свою щедрість на чужі кошти, дав товаришам по 40 гривень, а наступного дня подався до Борисполя. Невідомій особі спродав сотовий за 23 (!) гривні, справжня ціна якого близько тисячі. Відтак витратив награбовані гроші на власний розсуд, основна частина котрих розійшлася на випивку.

Начальник Бориспільського МВ Олександр Борисович Хілюк розповів: «Грабіжником виявився місцевий житель, який за плечима має судимість, пов’язану з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, що потягли за собою смерть. Та відбуте покарання розуму не додало. Наразі задокументовано не один епізод його злочинної діяльності. Ведеться слідство».

Мораль цієї кримінальної історії проста. Обирайте собі знайомих більш ретельно, щоб потім не жалкувати про зустріч з останніми. А п’яні чоловіки, до того ж, легка і приваблива здобич для кримінальних елементів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera