facebook  ДДСО

 
Новини
30-08-2010 13:25 | Переглядів: 299

З турботою про дітей...

Діти-сироти… Діти, які з раннього віку усвідомили самотність та біль, свою непотрібність батькам. Їм необхідна увага, їм потрібна турбота, і тоді маленьке серце сповниться любов’ю і надією. А роблять це ті, хто не байдужий до людського страждання.

Так, представники Департаменту кримінальної міліції у справах дітей МВС України влаштували для вихованців Вишгородської школи-інтернату, що на Київщині, справжнє спортивне свято. Діти разом з професійними спортсменами з «Марафонклубу Київ 42195» та любителями спорту з різних країн світу, зокрема, з Росії, Туркменістану, Китаю, Конго та Камерун, взяли участь у змаганнях з бігу. По завершенні свята юні учасники заходу отримали нагороди та подарунки.

За словами заступника начальника ДКМСД МВС України Володимира Сурановича подібні заходи будуть проводитись щомісяця. Також, є домовленість зі керівництвом спортивних шкіл про безкоштовне навчання в секціях вихованців інтернатів, адже серед дітей-сиріт є багато обдарованої молоді - майбутніх олімпійських чемпіонів.


ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera