facebook  ДДСО

 
Новини
31-08-2010 10:11 | Переглядів: 297

На Київщині чоловік убив настирливого гостя, вдаривши його ножем у живіт

Нещодавно працівники Фастівського відділу міліції затримали 41-річного Михайла, котрий вбив 36-річного Ігоря прямо у себе вдома.

Михайло та Ігор були знайомі давно, оскільки мешкали в одному мікрорайоні міста Фастів. Чоловіки полюбляли проводити час за спільними розмовами, підігріваючись чарками горілки.

Того злощасного дня Ігор уже встиг випити спиртного у центрі міста. Втім, цього чоловіку здалося замало і він попрямував до Михайла додому у пошуках «продовження банкету».

Однак, господар не виявив бажання пити оковиту. Настирливий гість настільки активно намагався вмовити чоловіка, що, врешті-решт, надто боляче схопив його за руку.

Реакція Михайла була миттєвою – він схопив ножа і щосили вдарив ним у живіт Ігоря. Коли ж чоловік зрозумів, що його товариш стікає кров’ю, то вибіг на вулицю і почав кликати на допомогу.

Разом із перехожою жінкою вони викликали «швидку» й міліцію. Втім, врятувати потерпілого вже не вдалося.

Наразі «гостинний» чоловік знаходиться у міліцейському відділі. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Михайлу загрожує до десяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera