facebook  ДДСО

 
Новини
02-09-2010 13:23 | Переглядів: 222

На Київщині знешкоджено наркогрупу

 У Київській області працівники міліції у результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів затримали члені етнічного угруповання, до складу якого входило шість осіб. Учасники цієї злочинної групи займались постачанням ацетильованого опію з Черкаської області до міста Обухів та Обухівського району Київської області.

У злочинців було вилучено 1460 мл ацетильованого опію, 27 упаковок медичного препарату, який містить психотропну речовину сибутрамін, 40 пігулок димедролу, 95 пігулок сонату, 14 - трамадолу, 135 грамів марихуани. Крім того, було вилучено цілий арсенал зброї - пістолет, перероблений під стрільбу малокаліберними набоями, 438 набоїв калібру 5,6 мм, мисливську рушницю, револьвер для відстрілу гумових набоїв та 100 гумових набоїв. Також працівники міліції вилучили 74 одноразових шприців об'ємом, 22 мобільних телефони, 54 тисячі гривень, 34 золоті прикраси, отримані від реалізації наркозасобів, та чотири автомобілі. Наразі всіх зловмисників затримано.

Розслідування по цій справі проводить слідче управління Головного управління МВС України в Київській області, а оперативне супроводження здійснює Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Київській області.

Зазначимо, що це вже третя за цей рік злочинна група, яку знешкодили працівники УБНОН ГУМВС України в Київській області. Зовсім нещодавно вирок у суді отримали вісім учасників злочинного угруповання, яких було затримано у січні цього року за незаконне виготовлення та збут опію. 

Як з'ясували працівники міліції, 49-річний лідер цього злочинного угруповання організував на Чернігівщині виготовлення опію, а його учасники - збували наркотик на території Броварського та Бориспільського районів Київщини. У зловмисників, які входили до цього злочинного угрупування, вилучили 70 кілограмів макової соломки, обладнання на якому виготовляли наркотики, п'ять одиниць нарізної вогнепальної зброї, 600 набоїв та шість автомобілів.

На майно зловмисників накладено арешт на суму півтора мільйона гривень. Наразі учасників цієї злочинної групи засуджено до позбавлення волі від 6 до 9 років.

А у квітні працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали учасників організованого злочинного угрупування, яке складалося із семи осіб. Зловмисники займалась розповсюдженням героїну, трамадолу та амфетаміну на території Білоцерківського району, що на Київщині.

Наразі всіх учасників затримано. Порушено кримінальне справу за ч.3 ст.307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України. Найближчим часом матеріали по цій справі будуть передані до суду.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera