facebook  ДДСО

 
Новини
03-09-2010 11:10 | Переглядів: 161

Протягом місяця незаконну зброю можна безкарно віддати в руки міліції

З першого по тридцяте вересня на Київщині проходить місячник добровільної здачі зброї. Під час даного заходу власники незареєстрованої або незаконно придбаної холодної й вогнепальної зброї, а також боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів мають змогу віддати її до рук правоохоронців, не отримавши при цьому жодної кримінальної чи адміністративної відповідальності.

Якщо ж жителі столичної області впродовж вересня добровільно здадуть до ОВС мисливську, вогнепальну, холодну або газову зброю, то в подальшому вони матимуть можливість оформити відповідні документи й отримати здані предмети назад вже у вигляді особистої власності відповідно до чинного законодавства України.

Втім, якщо незареєстровані ножі й пістолети буде вилучено служителями закону в примусовому порядку, громадянам загрожує адміністративне покарання чи порушення кримінальної справи за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). В такому випадку порушникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

З приводу питань стосовно добровільної здачі зброї звертайтеся до працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції. Також телефонуйте за номером (045) 98-55-843 чи 102.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera