facebook  ДДСО

 
Новини
04-09-2010 12:40 | Переглядів: 181

Під Києвом чоловік забив заробітчанина за… їжу

Жахлива подія трапилася днями в одному з сіл Іванківського району, що на Київщині. Там луганчанин Павло (35 років) забив до смерті свого земляка Володимира (48 років) за те, що той... скуштував його вечерю.

Обидва чоловіки приїхали до столичної області з Луганщини. Втім, познайомилися вони лише тут, коли влаштувалися на роботу лісорубами. Оселилися земляки в одному будинку, Павло – разом із дружиною.

Того злощасного дня молодший чоловік разом із коханою вирушили до кафе, а коли повернулися, жінка взялася за приготування вечері. Коли ж їжа була готовою, до кухні зайшов Володимир і без дозволу почав куштувати страви з чужої тарілки.

Побачивши таку нахабність, дружина Павла зчинила сварку, а її чоловік кинувся на сусіда з кулаками. Молодший і сильніший, він бив Володимира щодуху руками й ногами. Коли ж конфлікт був вичерпаний, ніхто не викликав “швидку”. Потерпілий просто ліг на ліжко, де провів три дні, доки... не помер.  

Лише тоді сім’я зателефонувала до міліції й розповіла, що трапилося напередодні. Як з’ясували правоохоронці, Павло вже має досвід життя за гратами – він був засуджений за крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.

Наразі проти зловмисника порушено кримінальну справу за ч.2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera