facebook  ДДСО

 
Новини
05-09-2010 10:38 | Переглядів: 158

В Київській області чоловік підрізав брата колишньої дружини

В одному з сіл Васильківського району 27-річний Михайло ледь не вбив кишеньковим ножем власного свояка, 37-річного Василя. 

Михайло нещодавно розійшовся з дружиною. Жінка залишилася з маленькою дитиною на руках, у вихованні якої їй допомагав брат Василь. Втім, колишній коханий постійно намагався забрати маля – приходив, зчиняв сварки і бійки...

От і цього разу посеред ночі він увірвався до тепер вже чужої оселі із криками і погрозами. Звісно, Василь не витримав такого відношення до сестри й кинувся на її захист.

Тоді розлючений Михайло вихопив саморобного кишенькового ножа й щосили вдарив ним свояка у груди. Колишня дружина і теща зловмисника одразу ж підбігли до пораненого. Нахабник же тим часом втік із будинку і поїхав до міста Києва (саме там він мешкав).

Працівники міліції, виїхавши на місце злочину, миттєво розпочали пошуки підозрюваного. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, вже наступного дня правоохоронці одягли кайданки на руки Михайла.

Наразі вирішується питання щодо порушення кримінальної справи. Зловмисник ризикує не побачити свою дитину ще багато років, які проведе за гратами. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera