facebook  ДДСО

 
Новини
07-09-2010 13:04 | Переглядів: 173

Звернення міліції Київщини до громадян

 Нещодавно в ході проведення міжнародної спеціальної операції працівниками МВС України спільно із колегами з Кримінальної поліції Федеративної республіки Німеччини та поліції Чехії було знешкоджено злочинне угрупування у складі п’яти осіб. Зловмисники скоювали крадіжки впродовж кількох років і встигли заволодіти чималою кількістю виробів з дорогоцінних металів, колекційними монетами, хутром і побутовою технікою. Все це було вилучено правоохоронцями під час обшуку осель підозрюваних.

Найвідомішим поверненим предметом стала картина Караваджо «Взяття Ісуса під варту, або поцілунок Іуди», яку було викрадено у 2008-му році з одеського музею Західного і Східного мистецтва. Служителі закону знайшли полотно в Берліні під час затримання трьох учасників злочинної групи. Руки ще двох підозрюваних опинилися в кайданках на території України. Наразі зловмисники відповідають як мінімум за 20 фактів крадіжок. Однак, цілком можливо, що їх значно більше.

Угруповання привласнювало цінні речі з елітних квартир та будинків, а також з офісів підприємств, більшість із яких знаходяться на території Києва й Київської області. Нині проводиться перевірка щодо причетності підозрюваних до інших аналогічних злочинів. Тож, працівники міліції звертаються до громадян з проханням про співпрацю. Якщо впродовж кількох останніх років Ви стали жертвою крадіжки, винуватці якої й досі не знайдені, звертайтеся до слідчого управління ГУМВС України в Київській області, за телефоном 271-64-81

Цілком можливо, що Ваше майно було вилучене під час проведення обшуків в помешканнях підозрюваних.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera