facebook  ДДСО

 
Новини
08-09-2010 11:21 | Переглядів: 218

На Київщині міліціонери готують чотирилапих до Євро-2012

 Продемонструвати рівень підготовки службових собак до Чемпіонату світу з футболу нещодавно змогли працівники Кінологічного центру головного управління міліції Київщини. Забезпечити охорону громадського порядку під час прибуття гостей з іноземних країн в Україну через аеропорт «Бориспіль» - ось першочергове завдання правоохоронців та їх чотирилапих помічників.

Участь у затриманні злочинців, пошук наркотиків та вибухових речовин – це результат праці кінологів з обласного міліцейського кінологічного центру. За словами начальника центру Андрія Шуляка, на сьогоднішній день робота щодо підготовки до Євро-2012 в розпалі. Щоб досягти кращих показників кінологи плідно вивчають характер, натуру і, як результат, відбирають собі помічників за робочими якостями. Встановити контакт між тренером і псом, «відчути» одне одного – запорука результативної праці.

За статистикою поточного року на Київщині міліціонери щодня за допомогою службових псів розкривають близько чотирьох злочинів. 90 % викликів на місця скоєння протизаконних діянь закінчуються перемогою лабрадору, «німця» або спанієля. Також з початку року за допомогою міліцейських собак вилучили близько 6 кілограмів наркотиків, чотирилапі товариші правоохоронців взяли участь у 500 оперативно-розшукових заходах. 

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera