facebook  ДДСО

 
Новини
08-09-2010 11:40 | Переглядів: 198

Киянина жорстоко вбили та викинули на смітник

Криве слово на ґрунті розпитої горілки стало причиною трагедії, що відбулася нещодавно на Київщині в місті Бориспіль. 38-річний чоловік під час побутової сварки, влучивши в сонячне сплетіння кухонним ножем, зарізав свого товариша зі столиці. Тіло потерпілого на очах у присутніх за столом друзів сховав у гаражі.

За добу, приховуючи сліди скоєного, чолов’яга на господарському візку вивіз покійного на сміттєзвалище, де і покинув в коробці з-під холодильника.

За деякий час про жахливу знахідку міліції повідомив звичайний перехожий. Встановити особу потерпілого виявилося не складно - його в столиці вже розшукувала рідня. За гарячими слідами місцеві правоохоронці з’ясували і можливого підозрюваного. Чоловік одразу зізнався у скоєному: безкінечний спокій та байдужість затриманого здивували навіть найдосвідченіших міліціонерів.

Наразі в Бориспільському міськвідділі проти зловмисника порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області 
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera