facebook  ДДСО

 
Новини
08-09-2010 12:45 | Переглядів: 208

Працівники УДСО Київщини знайшли пістолет... в дитячому садочку

 Працівники Управління державної служби охорони столичного регіону кожного дня стоять на варті спокою жителів Київської області і роблять усе можливе задля попередження ситуацій кримінального характеру.

Часто винуватців дрібних крадіжок знайти набагато важче, ніж підозрюваних у скоєнні значних і резонансних злочинів. При цьому втрата мобільного телефону для багатьох мешканців Київщини є не меншою трагедією, ніж кілька тисяч доларів для заможних столичних жителів. Саме в допомозі по розкриттю дрібних крадіжок дають найкращі показники працівники Управління державної служби охорони в Київській області.

Так, нещодавно у місті Біла Церква був затриманий 25-річний парубок, котрий викрав мобільний телефон з барної стійки місцевого кафе. Чуже майно було вилучено й повернено власнику, а проти зловмисника порушенго кримінальну справу за ч.2 статті 185 (Крадіжка), що загрожує обмеженням або позбавленням волі на строк до п’яти років.

А ось 38-річний житель Переяслав-Хмельницького району незаконно привласнив велосипед “Україна”, що належав його земляку. Втім, довго кататися чоловіку не довелося – працівники міліції надягли кайданки на руки крадія, а транспортний засіб знову опинився у його законного хазяїна. Тепер спритнику загрожує до шести років позбавлення волі за ч.3 статті 185 КК України (Крадіжка).

У Богуславському районі затримано 43-річного жителя за незаконне зберігання пістолету. Нахабник тримав зброю у приміщенні... дитячого садка. Страшно подумати, що могло би статися, якби небезпечна іграшка потрапила в руки малят. Наразі пістолет направено на експертизу, а проти чоловіка порушено кримінальну справу за ч.1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Йому загрожує до п’яти років перевиховання за гратами.

В Ірпінському районі спільно зі спецпідрозділом “Беркут” затримано 61-річного чоловіка, в котрого було виявлено наркотичну речовину “Опій” і направлено на дослідження. Чоловік ризикує опинитися за гратами за кримінальною статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Загалом, лише за сім днів працівники служби попередили 13 злочинів і затримали 13 зловмисників. Управління державної служби охорони постійно покращує показники своєї роботи й розширює її напрямки. Тож, 13 розкриттів за тиждень – далеко не межа, запевняють правоохоронці. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera