facebook  ДДСО

 
Новини
09-09-2010 10:50 | Переглядів: 177

У Київській області затримано “дачного” крадія

 Днями працівники Баришівського відділу міліції затримали 36-річного Олександра, котрий спеціалізувався на “дачних” крадіжках.

За словами правоохоронців, на рахунку чоловіка мінімум п’ять крадіжок із дач, розташованих поблизу його рідного села Дернівка. Живучи поруч, кмітливець завжди вистежував присутність господарів, а інколи навіть влаштовувався до них працювати задля того, аби вивідати що “ласенького” є всередині.

Згодом, втершись в довіру він привласнював собі чуже майно. Зазвичай брав небагато – алюмінієвий посуд, металеві стовпчики й подібне. Відтак спритник або здавав “виручку” до пунктів прийому менталобрухту, або продавав через знайомих. Отримані гроші він зазвичай пропивав у компанії.

Нещодавно Олександр обрав собі новий об’єкт – дачу 63-річного киянина і забрався туди через вікно, аби вчинити злодіяння. Втім, цього разу крадію не пощастило. З місця пригоди він втік, але майже одразу був затриманий місцевою міліцією.

Тепер нахабник перевіряється на причетність до аналогічних злочинів. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи. Подібна історія наглядно демонструє власникам заміських маєтків, наскільки обережно потрібно відноситися до вибору працівників і що охоронна сигналізація – не пустопорожня іграшка, а реальна допомога у боротьбі з любителями легкої наживи. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera