facebook  ДДСО

 
Новини
13-09-2010 12:26 | Переглядів: 245

В Головному міліцейському управлінні Київщини відбулася нарада ветеранів ОВС

 В Головному управлінні МВС України в Київській області зібралися голови ветеранних організацій столичного регіону, аби розглянути нагальні питання й актуальні проблеми.

Окрім представників з кожного району, на захід завітали голова президії ради асоціації ветеранів МВС України Володимир Корнійчук і заступник начальника ГУ Григорій Розум.

Взявши слово, Володимир Михайлович зауважив, що надзвичайно важливим є дотримуватися традицій сумлінної та добросовісної праці, а також культури поведінки серед теперішніх міліціонерів. Окрім того, він попросив голів спілок ветеранів закликати нинішніх правоохоронців не кидати службу, щойно отримавши пенсійне посвідчення за вислугою років. Адже, сьогодні досить поширеною є ситуація, коли 30-річні служителі закону, замість того, аби віддавати набуті знання і вміння на благо держави, у розквіті сил, звільнившись з ОВС, становляться з кримінальним бізнесом на одну стежку.

Для того, аби уникнути подібної картини, голова президії попросив колег залучати молодих пенсіонерів до роботи в своїх організаціях, а не відштовхувати їх.  

Звісно, було згадано про тих, хто все життя поклав на боротьбу зі злочинністю, а сьогодні потребує уваги й підтримки з боку молодших колег. Окрім моральної допомоги, не варто забувати й про матеріальну. Адже, як це не прикро, але на сьогодні велика кількість ветеранів є лежачими хворими. Так, присутні домовилися зібрати чотирнадцять тисяч гривень на покупку автоматичного інвалідного візка для одного з пенсіонерів Київщини.

Також учасники наради поділилися досвідом роботи в районах області. У Фастові, наприклад, кожен член спілки отримує власне посвідчення і нагрудний знак члена організації.

Окрім того, сьогодні колишні й теперішні працівники міліції обговорили аспекти співпраці між собою. Вирішено було з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників відвідати місця партизанської слави й зустрітися з ветеранами ОВС.
Згодом багато присутніх отримали відзнаки й слова щирої вдячності за сумлінну службу від спілки колег з Міністерства внутрішніх справ України.

 Любов Задорожна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera