facebook  ДДСО

 
Новини
18-09-2010 10:17 | Переглядів: 239

«Це тобі за те, що хотіла мене кинути…» Саме з такими словами звертався «обурений» молодик до cвоєї колишньої дівчини під час її побиття.

Робочий день добігав свого кінця. Вечір не віщував нічого поганого, коли 26-річна киянка збиралася до дому. Та телефонний дзвінок порушив її плани – колишній хлопець наполягав на зустрічі. Тому, щоб припинити його постійні погрози та прохання помиритися, дівчина погодилася зустрітися. Та тільки-но вона сіла до автомобіля, відразу ж на дверях клацнули замки.

Нічого не пояснюючи, чоловік поїхав у бік села Проліски Бориспільського району. В лісі без зайвих слів почав руками бити кохану по тілу, а його товариш при цьому її тримав. Після тортур зловмисник відвіз дівчину до себе додому, нікому не розповівши про подію. Лише через декілька годин, коли приїхав його батько та побачив закривавлену жінку, то забрав її до лікарні. Медики констатували тілесні ушкодження у вигляді перелому ребер та закриту травму грудної клітини.

За словами начальника Бориспільського МВ Олександра Хілюка, на даний час встановлено, що 33-річний підозрюваний був раніше судимий за нанесення тілесних ушкоджень. Попередня кваліфікація вчиненого ним діяння – стаття 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), покарання за якою передбачає позбавлення волі від 5 до 8 років.

Юлія Харламовська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera