facebook  ДДСО

 
Новини
21-09-2010 12:18 | Переглядів: 231

Заробітчани знов вбили людину

 Для міліції столичної області заробітчани вже стали певною категорією людей, що входять до групи ризику. Не встигли вщухнути розмови жителів Васильківського району щодо вбивства виконроба його підопічними з Миколаївської області, як в Іванківському районі з’явилася ще одна жертва приїжджих будівельників.

Від отриманих травм голови у нейрохірургічному відділенні однієї із столичних лікарень нещодавно помер 64-річний житель села Страхолісся. Чоловік повертався додому від сусіда, коли натрапив на двох молодих хлопців, які були добряче напідпитку. Як з’ясувалося, того дня робітники отримали аванс за виконану роботу та відсвяткували довгоочікувану подію.

Відбірна лайка, що лунала з їхнього боку пенсіонерові не сподобалась. На зауваження старого харків’янин та заробітчанин з Рівного, 24 та 28 років, відповіли кулаками. Коли чоловік впав на землю – били ногами по голові. Сусіди, почувши галас, викликали швидку та зателефонували 102.

Затримані робітники за наймом працівникам міліції опору не чинили. Сп’янілим чоловікам навіть за кілька годин було важко переказати всі обставини. Про те, як били пенсіонера вони пам’ятають фрагментарно. Виною всьому – оковита. Наразі затриманим вже пред’явлено обвинувачення. За фактом вчинення умисного тяжкого ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, міліціонери порушили кримінальну справу. Заробітчанам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera