facebook  ДДСО

 
Новини
22-09-2010 12:17 | Переглядів: 200

На Київщині чоловік переплутав гостю з крадіями та вистрілив в неї з рушниці

В селі Соснова Переяслав-Хмельницького району, що на Київщині, близько першої години ночі чоловік з гладкодульної вогнепальної рушниці поранив свою сусідку… з необережності. Зрозумів, що накоїв лиха, 42-річний хазяїн лише після того, як увімкнув в кімнаті світло. Побачивши закривавлену односельчанку одразу викликав швидку.

Як стало відомо, напередодні трагедії, винуватець разом із своєю дружиною та знайомим подружжям святкували за столом. Опівночі гості подякували господарям та пішли додому. За кілька хвилин перелякана хазяйка прибігла до чоловіка та сказала, що нібито хтось зайшов до їхнього будинку та ходить в передній кімнаті. Розгледіти в темряві, хто саме посягає на чуже майно, було неможливо. Господар не довго думаючи схопив саморобну рушницю та вибіг в передню, щоб полякати крадіїв. За хвилину пролунав постріл.

Як з’ясувалося, жертвою оборонця з рушницею стала недавня гостя. 36-річна жінка повернулася до оселі своїх друзів, бо згадала, що забула у них сумку. Наразі з дробовим пораненням живота з пошкодженням стравоходу вона знаходиться в місцевій лікарні. Лікарі оцінюють її стан, як стабільний поганий.

Відносно ж сусіда вже порушена кримінальна справа, чоловік перебуває під вартою. На сьогоднішній день також проводяться всі необхідні експертизи щодо вилученого знаряддя злочину. Як вже відомо, рушниця – незареєстрована, більше того – самотужки зроблена з кількох рушниць затриманим, що само по собі не залишиться непокараним.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera