facebook  ДДСО

 
Новини
24-09-2010 12:24 | Переглядів: 199

«Повідомте міліцію, що я вбив людину…»

До чергової частини Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області надійшов тривожний дзвінок від місцевого жителя, який повідомив про вбивство людини.

Коли правоохоронці прибули на місце події, перед ними постала жахлива картина. На подвір’ї будинку вони виявили тіло чоловіка з понівеченим обличчям. За словами експертів, він помер від перелому основи черепа.

Як з’ясувалося в ході слідства, трагедія трапилася вночі, коли власник будинку знаходився вдома. Господар, почувши якісь звуки біля вікна, взяв лома та вийшов на поріг. Помітивши в темряві незнайомця, він не довго думаючи, вдарив кілька разів непроханого гостя ломом по голові. Отямившись та зрозумівши, що чоловік помер, він попрямував до сусіда, якому зізнався у скоєнні вбивства і попросив викликати міліцію.

За словами начальника Бориспільського міськвідділу міліції Олександра Хілюка, наразі працівниками міліції встановлено, що загиблий виявився безробітним місцевим мешканцем, який проживав разом з дружиною та донькою на сусідній вулиці.

Підозрюваний у скоєному злочині зізнався. Нині йому винесений запобіжний захід – взяття під варту. Проти затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Юлія Харлановська, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera