facebook  ДДСО

 
Новини
27-09-2010 11:10 | Переглядів: 202

Повідомлення щодо інциденту під час проведення фестивалю «Гайдамаки.UA»

26.09.2010 о 20:30 до чергової частини Ірпінського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в місцевому парку «Перемога», де впродовж двох днів проходить фестиваль «Гайдамаки. UA», відбувається бійка. Представники приватної охоронної фірми «Вулкан», які за договором забезпечували охорону фестивалю, попросили допомогу в міліції.

Як з‘ясувалось, агресивно настроєна група молоді в кількості 20-30 чоловік проломила кордон охорони та направлась в сторону сцени. На місці події наряд міліції, який брав участь в охороні громадського порядку під час проведення даного заходу, зупинили молодиків, однак один з нападників, підійшовши до інспектора патрульної служби, почав погрожувати фізичною розправою та ображати правоохоронця нецензурною лайкою. На неодноразові вимоги міліціонера припинити протиправні дії, невідомі не реагували, а навпаки – почали бійку, вдаривши інспектора в обличчя; патрульний був змушений застосувати спецзасіб для відстрілу гумових куль і здійснив постріл по ногам нападника. Однак, це не зупинило розлючену групу чоловіків. Окрім цього правопорушники вдарили по голові ще одного інспектора патрульної служби міліції та завдали тілесні ушкодження представнику охоронної агенції. Тож працівнику міліції вдруге довелося застосувати спецзасіб і стріляти по ногам іншого нападника.

Зупинивши опір зловмисників, травмованого інспектора та двох молодиків з пораненням було доставлено до травмпункту бучанської лікарні. Після надання медичної допомоги та перевірки на алкогольне сп’яніння правопорушники залишили медичний заклад.

По даному факту обласною міліцією проводиться дослідча перевірка. Матеріали по застосуванню спецзасобу знаходяться на розгляді в прокуратурі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera